Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : tłumik srodkowy

gaca1
19-04-06, 21:44
Witam Szykuje mi się wymiana tłumika środkowego, bo stary już się troszkę podziurawił i był już spawany a teraz jest wielka dziura i jak jadę to pierw mnie słychać później widać doradźcie jaki najlepiej wybrać tłumik środkowy czy np. jak kupie jakiś dobrej firmy to modniesie mi moc auta czy mogę śmiało kupić jakieś prywaciarski tłumik i jeśli by ktoś wiedział proszę o podanie w przybliżeniu jaka może być cena tłumika środkowego z tych lepszych firm i podróby .
Pozdrawiam
moja Honda to D15B2 sedan r 92

ppm702
19-04-06, 22:46
D15B2 sedan r 92
w temat albo jego opis proszę, bo ręce mi opadają -> może by troszkę poczytać i później pisać :?: :/
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=10388

woodie
20-04-06, 00:36
Jak chcesz podnosic moc to zmieniaj caly uklad - dolot i caly wydech. Jak ma po prostu jezdzic to kup jakis alu. A jak chcesz miec zywotny to z kwasowki :)

mirbie
20-04-06, 10:05
ja za swój środkowy który wymieniałem tydzień temu dałem za nowy (po moich obniżkach jakieś 30% :P ) firmy Asmet 100 zł.. :) Bosal był chyba po 150 zł (po obniżkach :) ) a tak z wyzszej półki to nie wiem.. ale dostałem jeszcze wiadomość od klubowicza jednego których chiał sprzedać środkowy od VTi za nie dużą cene.. jak chcesz to odgrzebie to i dam Ci znać kto to był.. no chyba ze w miedzyczasie się odezwie sam.. :) pozdrawiam