Zobacz pełną wersję : Skrzynia od d15b ze szperą vs. 4x4
Podobno jest to jedyna skrzynia ze szperą w d-serii.
Tylko jak ją rozpoznać???
no i co lepsze szpera czy 4x4 (do sedana w V genie)
4x4 potrzebuje więcej mocy i NM aby jakoś jechało, a z tego co wiem to napędy te były dosyć słabe...
Więc co wybrać??
Wyjmij półosie i spójrz przez ich otwór. Jak jest przestrzał na wylot to jest szpera, jak nie ma to i szpery nie ma. Lepiej zawsze 4x4 ale i więcej roboty z tym.
Dziękuje :D
mm 4x4 korci tylko jednak jak tu z mocą pokombinować aby nie przesadzić...
Zeby 4x4 mialo sens to musi byc 200+. Inaczej szkoda kasy i roboty...
tych szper to ze swieca szukac, ale faktycznei byly...
ciezko porwnac szpere do 4x4.... ale przy wonossacej d seri to raczje tylko na jakies luzne nawierzchnie ma to racje bytu.
tych szper to ze swieca szukac, ale faktycznei byly...
no ja szukam i znalesc nie moge :(
kuba_guzik110
03-08-09, 00:10
Japonia się kłania :) Ale jakis czas temu widziałem że ktoś chciał sprzedać taką szpere waśnie do d seri ale nie pamiętam gdzie kiedy i kto
Japonia się kłania :) Ale jakis czas temu widziałem że ktoś chciał sprzedać taką szpere waśnie do d seri ale nie pamiętam gdzie kiedy i kto
no byla ,byla nawet tu na forum ale jakos tajemniczo zniknela :( jkaby ktos mial to chetnie przygarne:D
no byla ,byla nawet tu na forum ale jakos tajemniczo zniknela :(
A Burnout zaczął robić lepsze czasy... :D:D
A Burnout zaczął robić lepsze czasy...
:D fak,przynajmniej wiem od kogo wymontowac ewentualnie ;)
:D fak,przynajmniej wiem od kogo wymontowac ewentualnie ;)
To tylko hipoteza była, Burnout ogólnie ogarnął silnik i podniósł doładowanie :D
odświerze kotleta kumpel ma na sprzedaż skrzynie od podobno d 15 ( nie wie dokłanie ) ze szpera i teraz pytanie czy do d14a4 jest jakis sens zmieniać skrzynie ?? zmieni to coś w osiągach itp ???
odświerze kotleta kumpel ma na sprzedaż skrzynie od podobno d 15 ( nie wie dokłanie ) ze szpera i teraz pytanie czy do d14a4 jest jakis sens zmieniać skrzynie ?? zmieni to coś w osiągach itp ???
jeśli ma szpere to brać nie pytać, do d serii szpera 1,5 koła kosztuje