Zobacz pełną wersję : Moją Hanie zżera ruda:(
Witam mam pytanie do kolegów którzy zapewne już to robili w swoich Haniach.
Chodzi mianowicie o to,że mam do zrobienia progi, reperaturki oraz tylną klapę i mam pytanie.
Ile mniej więc będzie mnie to kosztowało i może którys z kolegów poleci mi jakiś warsztat w warszawie lub okolicach warszawy.Z góry dziękuje:)
Nie wiem jak będzie w Warszawie, ale mi lakiernik powiedział 200PLN malowanie, 200PLN spawanie + 100PLN reperaturka z Allegro, czyli 500PLN za tylni błotnik. O progi i klape nie pytałem
Ceny w Warszawie i okolicach to około 300 zł za element (a bywają i znacznie droższe zakłady, gdzie cena ta siega 500-700 zł - ale to nie koniecznie znaczy, że robia lepiej). Oczywiście musisz doliczyć cenę materiałów, jak np reperaturki - jeśli mowa o nadkolach.
Poczytaj dział "Warsztaty - Polecam / Odradzam" na forum Mazowieckim a następnie podjedź do wybrannych 2-3 zakładów i poproś o wycenę.
w intercarsie reparaturka kosztuje ~67 zl.
Podepne sie troszke pod temat, ale z innej beczki.
Orientuje sie ktos moze jaki bylby koszt malowania calej budy? Dokladnie chodzi o 5D srebrna.
3-4.5 tys zalezy gdzie chociaz na pewno znajda sie "spece" co i do 2tys to zrobia
Tak jak u mnie w mieście to od ok. 2500zł:)
Ja ostatnio wstawialem reperaturki tyl (200zl od strony) + malowanie (250zl od strony). Pozbycie sie rdzy i wspawki w przednie sierpy (100zl od strony) + malowanie 250zl. Ale skusilem sie tez na polerke calego auta i malowanie maski. W sumie zaplacilem 1900zl. Wykonanie profi. Z rdza nie ma co zwlekac tym bardziej przed zima bo po niej bedziesz mial sito, a nie bude.