Zobacz pełną wersję : Galka od 206
W sumie nie wiedzialem gdzie wrzucic ten temat ale mam nadzieje ze wybralem dobre miejsce.
Wiec chcialem zapytac czy galka zmiany biegow od Peugota 206 bedzie pasowala do Civica? Oczywiscie pod wzgledem mozliwosci montazu. Chodzi mi o cos takiego:
http://www.allegro.pl/item98162063_orginalna_galka_zmiany_biegow_peugeot _206_okazja.html
Jezeli jest nakrecana to przypasi...
uważaj na imitację chromu - ona w elementach z koncernu PSA złazi... :?
pasuje na 100% kolega ma taka w EG5. ale o ile sie nie mysle jest wciskana. poza tym bardzo fajnie wyglada :)
blagam- kup galke od tarpana, byle nie od pełgeota :wink:
Od Tarpana może być ciężko, ale od ręki można dostać to:
http://www.allegro.pl/item98286207_fiatowska_galka_zmiany_biegow_antyk_d _.html
:D
E tam od Fiata... Podswietlana diodami kupuj...
No wlasnie od tarpana nie ma, wiec Wy mozecie mi zrobic galke......na zamowienie :D
pasuje na 100% kolega ma taka w EG5. ale o ile sie nie mysle jest wciskana. poza tym bardzo fajnie wyglada
Ok dzieki jak pasuje to pasuje.
ale sie czepiacie!! chlopakowi sie podoba i koniec!! :)
pewnie ze ladna, moze nawet sam sie skusze :)
w pugach galki sa wciskane, a pozatym ta galeczka z allegro kosztuje w aso 27zł nie dajcie sie nabrac
pozdro
kupil ktos moze ta galke? czy informacja ze kosztuje 27pln w aso jest potwierdzona?
Monogramus
02-06-06, 00:17
27.60 zl
normalnie sie wkreca, warto jednak posarowac drazek jakims klejem i wkrecic galke za pierwszym razem, francuski plastik szybko sie rozluzinia :P
masz jakis numer tej galki? bo w aso peugeota nie bardzo kminia ocb ... w ktorym aso kupowales/wiesz ze sa za ta cene? bo ja jak oytalem na krakowskiej to typ powiedzial ze od 47pln do 220 ...
Monogramus
02-06-06, 18:34
he he, wiem, maja tam niezly system, wszystkie galy sa takie same, ale kupujesz ja na podstawie nr VIN i w zaleznosci od wersji wyposazenia daja inna cene :)
nr czesci
2403X9
cena dokladnie: 27.62