Zobacz pełną wersję : miejsce na wzmaka?
Gdzie najlepiej umieścić wzmacniacz w ej6? W planach mam wzmacniacz 2-kanałowy który będzie napędzał głośniki w przednich drzwiach i nie mam pomysłu gdzie go umiejscowić, do bagażnika go nie dam bo tam będzie jeszcze jeden od skrzyni. jakieś pomysłu? pozdr! Myślałem że może pod siedzeniem kierowcy?
a może pod schowkiem ? jak najgłębiej i jakoś zakryć przed oczyma
kup jeden czterokanałowy i ładnie wkomponuj w bagażniku, kable dociągniesz do przodu
a i chlodzenie za schowkiem tego wzmaka nie bedzie zbyt rewelacyjne. najsensowniejsze miejsce to jednak bagaznik
zawsze można jakiś wiatraczek dołożyć ale fakt jeden wzmak w kufrze będzie dobry
a może pod schowkiem ? jak najgłębiej i jakoś zakryć przed oczyma
I w sumie ja też polecam to miejsce. Sam posiadam tam schowany wzmacniacz, w EG3, signat fury 400 podłączony pod Morel'e tempo 6 i nie dzieje się nic złego. Jedynym mankamentem takiego umiejscowienia jest to że czasem lądują tam nogi pasażera. Co do zakrycia, dywanik dobrze odgrywa swoją role :)
Pozdrawiam :)
Ja mam pod siedzeniem pasażera :) Kable można bardzo ładnie pociągnąć progiem i tunelem środkowym :)
najlepiej to za srodkową konsolą/tunelem jak go ktoś ma... . i chłodzenie i mało ciągnięcia kabli
Ja mam pod siedzeniem pasażera Kable można bardzo ładnie pociągnąć progiem i tunelem środkowym to dobry pomysł, sam chcialem tak zrobić. Niestety w jajku pod siedzeniem nie ma aż tyle miejsca :(
to dobry pomysł, sam chcialem tak zrobić. Niestety w jajku pod siedzeniem nie ma aż tyle miejsca :(
Zależy jaki kto ma wzmacniacz
Zależy jaki kto ma wzmacniacz
W moim przypadku carpower 602 i signat fury 400 mają podobną wysokość i poprostu nie ma szans żeby zmieścić je pod fotel. Jeśli możesz, to napisz które wzmaki mogą się zmieścić. Ciekawy jestem.