cebeer
26-06-09, 22:08
Witam jestem nowy na forum więc jak co to proszę przerzucić posta w dobre miejsce .
Interesuje mnie zbudowanie civica vti 97-00 do rajdów, a konkretnie do Pucharu Polski. Jak przeglądam forum to nie potrafię znaleźć takiego tematu...
Więc do rzeczy.....
Chodzi o koszty części profesjonalnych czy ktoś wie ile kosztuje i gdzie to zrobić ....
Zawieszenie: Jakiś wysoki nr bilsteina np b12 i w górę ....
Poliuretanowe tuleje zawieszenia jakie i ile i skąd :)
Skrzynia: Gdzie skrócić przełożenia skrzyni biegów
Jaka szpera płytkowa i skąd ją wziąć
czy do takiej szpery wymienia się również półosie na jakies np.grubsze
Silnik: Jakie koło zamachowe daje ( o i le daje) najlepsze efekty
Ile kosztują enkowe wałki np z catcamsa
Jakiej firmy tłoki i korbowody ... może kute jakieś ...
Elektronika: Jaki komputer i za kogo jesteście pewni że potrafiłby to wszystko zestroić zęby fungowało na maxa :)
Bardzo proszę o pomoc bo w przyszłym sezonie ewentualnie nawet w koncówce tego mogło by się pojawić autko forumowe na starcie rajdów Pucharu Polski
Pozdrawiam Robert
Interesuje mnie zbudowanie civica vti 97-00 do rajdów, a konkretnie do Pucharu Polski. Jak przeglądam forum to nie potrafię znaleźć takiego tematu...
Więc do rzeczy.....
Chodzi o koszty części profesjonalnych czy ktoś wie ile kosztuje i gdzie to zrobić ....
Zawieszenie: Jakiś wysoki nr bilsteina np b12 i w górę ....
Poliuretanowe tuleje zawieszenia jakie i ile i skąd :)
Skrzynia: Gdzie skrócić przełożenia skrzyni biegów
Jaka szpera płytkowa i skąd ją wziąć
czy do takiej szpery wymienia się również półosie na jakies np.grubsze
Silnik: Jakie koło zamachowe daje ( o i le daje) najlepsze efekty
Ile kosztują enkowe wałki np z catcamsa
Jakiej firmy tłoki i korbowody ... może kute jakieś ...
Elektronika: Jaki komputer i za kogo jesteście pewni że potrafiłby to wszystko zestroić zęby fungowało na maxa :)
Bardzo proszę o pomoc bo w przyszłym sezonie ewentualnie nawet w koncówce tego mogło by się pojawić autko forumowe na starcie rajdów Pucharu Polski
Pozdrawiam Robert