Zobacz pełną wersję : przegłuby wewnetrzne
zdjagnozowano ze mam do wymiany przegluby wewnetrzne, Pytałem w kazdym sklepie i nie maja,czy nie ma nigdzie zamiennikow do kupienia????? oryginał za drogi jest! mam honde 3d (ej9) 99r. jak ktos ma jakies namiary to poprosze
W Inter Cars muszą mieć :)
zdjagnozowano ze mam do wymiany przegluby wewnetrzne, Pytałem w kazdym sklepie i nie maja,czy nie ma nigdzie zamiennikow do kupienia????? oryginał za drogi jest! mam honde 3d (ej9) 99r. jak ktos ma jakies namiary to poprosze
powiem szczerze że ja też nigdy nie słyszałem o przegłubach ...:(
Inter Cars - znalazłem ale pod symbolem V gen rok 95-01 a wszystkie VI gen zaczyna sie od 01r widocznie maja błąd. i teraz nie wiem jakiego szukac poniewaz nie znam charakterystyki przeglubu pasujacego do mojego modelu. a jest ich tam pare
a znasz charakterysyke słowa " przegub"??? :D
he he no tak ale kazdy element ma dany numer do modelu auta i ja go nie znam :/
MAnual service EPC
Na stronie:
http://hondatech.info/downloads/Auto/EPC/
znajdziecie do pobrania ( za free ) programiki w którym bedzie można rozbić Honde w drobny mak i mieć numery org czesci dzieki temu bedzie można dzwonić do ASO podjąc odrazu numer org. bez czekania aż oni wytypują daną częsc wpisuje sie numer vin swojej hondy i można działać. Są tam również do pobrania manual service od różnych modeli samochodów osobowych hondy. ja pobrałem ten: Ab0VE Honda EPC 5 03 sn - SKHC95467 zip (W przypadku, gdyby któraś z tamtych wersji nie chciała chodzić ( limit czasowy ) wystarczy sprawdzić właściwości pliku iso - data utworzenia. Tak było z tą wersją - data utworzenia 2003, więc wystarczyło zmienić datę systemową na 2003 rok i program śmiga.)
Niestety w katalogach V gena jest jako IV więc VI będzie jako V więc się nie przejmuj tylko dojdź po modelu auta
no wlasnie tak myslalem dziekuje za podpowiedzi ;)
No to wszystko jasne zamykam