PDA

Zobacz pełną wersję : jaki kolor na tapicerke boczków? doradzcie

lub3cki
23-06-09, 15:35
witam, mam sedana z jasna tapicerka bede zmienial tapicerke drzwi bo jest przetarta i odchodzi tylko nie wiem jaki kolor materialu wybrac ponizej zdjecie, jaki wy byscie wybrali zeby troche odswiezyc srodek? Dodam ze planuje wymienic przednie fotele i wstawic od prelude. Czekam na jakies propozycje, pozdrawiam

http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-06/b9588430/1.jpg.html

RICHARD
26-06-09, 19:09
ja bym wybral żółty bo jest orginalny i przyciaga wzrok ale to tez zalezy jaki kolor masz auta zeby ci nie wyszla tęcza

lub3cki
26-06-09, 21:02
kolor auta srebrny

RICHARD
26-06-09, 22:34
no to raczej jasniejsze kolory bral bym pod uwage żółty,siwy, niebieski lub bialy inne moga wygladac kiczowato chyba ze bys robil cale wnetrze to wtedy kolorystyka dowolna ale jak tylko boczki to mysle ze trzeba klasycznie w tych kolorach co napisałem ale to twój car i zrób to tak żeby sie podobało tobie

czara
24-07-09, 08:13
a jakiego koloru będą fotele od prelude? na zdjęciach nie za bardzo widać jakiego koloru masz plastiki? to tez jest ważne ja ostatnio wstawiałem fotele od vti a mam szara deskę :( jak wiadomo sa czarno granatowe (powiedzmy) i przerobiłem boczki na czarno, możesz zobaczyć w moim temacie jak to mniej więcej wyszło. wcześniej miałem stalową skore na fotelach, środek jaśniejszy, i boczki w tym samym odcieniu, chciałem zrobić cały środek w rożnych odcieniach szarości ale trafiły sie fotele z vti i cala koncepcja poszła się.... :D