Zobacz pełną wersję : dylemacik
pawelolszewski
22-06-09, 18:04
witam
Mam taki oto dylemat. Mam zakupione dokładki na przód i tył od VTi. Tak się zastanawiam czy zakupić też progowe. Z tego co widzę większość 5 drzwiowych angielek nie ma zakładanych progowych??czym to jest spowodowane?? Mam możliwość dokupienia ale nie wiem czy powinienem..sugeruję się ogółem i nie wiem czy dobrze robię? Dlaczego większość jednak nie ma..
czekam na odpowiedzi
Bo są drogie a nie wiele się róznia od standadowych pomalowanych w kolor, no i w VTI byla tylko przednia. Jak masz przód i tyl to kupuj te progi i bedziesz mial komplet.
Dokładnie jak cię stać kupuj, progi ekstra się prezentują w komplecie z dokładkami od VTI :D a co do progów to były tylko w VTI-S i pod koniec 98-99 także w VTI jeśli coś nie tak niech mnie koledzy poprawią
Dokładnie jak cię stać kupuj, progi ekstra się prezentują w komplecie z dokładkami od VTI :D a co do progów to były tylko w VTI-S i pod koniec 98-99 także w VTI jeśli coś nie tak niech mnie koledzy poprawią
Z tego co wiem to byly tylko w VTI-S w Vti tylko przednia.
Z tego co wiem to byly tylko w VTI-S w Vti tylko przednia.
Chyba że ktoś sobie zażyczył z katalogu :D
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b6f3b029a3b583df.html
pawelolszewski
23-06-09, 14:02
no a wy byście zakładali??bo już sam nie wiem
Jak zakladasz tylną i przednia to bez progow w kolor sie nie obędzie, ale jak już w kolor to bym zainwestowal w te od VTI-Sa.
pawelolszewski
23-06-09, 16:16
nie no to że w kolor to oczywiste:) te dokładki progowe mnie trochę męczą.. a raczej kolor auta i jak to wszystko będzie wyglądało..
To niech chlopaki zrobią Ci virtual tuning z progami Oem w kolor i tymi od Vtisa.
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=11697&highlight=virtual+tuning
ale nad czym tu debatować? taki komplecik z VTIs i to jeszcze OEM a nie laminat to rarytasik nie zastanawiaj się tylko kupuj jak masz kasę i dojście. gwarantuje Ci ze będzie wyglądało dużo lepiej niz na seryjnych progach. Ja mam caly pakiet niestety progi mam z laminatu bo strasznie ciężko dostać OEM ale póki co prawie 2 lata wytrzymały i jestem mega zadowolony sa stonowane, nie za duże, nie za niskie dopasowane nigdzie nie przyhaczysz tylko brać i zakładać a i jeszcze jedno nie wiem dokładnie jak jest z zaczepami ja w laminatach trochę sie na rzeźbiłem żeby je dobrze umocować , w oryginałach chyba będziesz miał juz zaczepy wiec to będzie 15 min roboty :D
Jedynym minusem założenia progów jest konieczność zdjęcia chlapaczy.
pawelolszewski
24-06-09, 10:26
no wcale niekoniecznie z tymi chlapaczami:)da się wyżebic hehe..widziałem już taka jedna..