Zobacz pełną wersję : Witam!
Powiedzcie mi jak ściągnąć listwy z dachu w 3D HB 5gen. , podejrzewam , że uszczelnienie lamp i dziurki pod wlewem paliwa nic nie pomogło bo nadal woda stoi w bagażniku...a zauważyłem małe pęknięcia tam nad bagażnikiem przy listwach, czym to uszczelnić/zreperować i czy przez te pęknięcia woda lecieć może w okolice błotników??bo po odkreceniu tapicerki nie udalo mi sie tego sprawdzic, gdyż tak jest to miejsce zakryte blacha...dzieks za porady.:confused::confused:
Normalnie od tyłu ciągniesz
Normalnie od tyłu ciągniesz
No i obyło sie bez większego problemu...jednak zastanawiam sie jak tedy moze leciec woda do bagaznika skoro tam sa tylko zatrzaski na te relingi....niby mam takie malutkie peknieica w lakierze w okolicy klapy(3-5mm) i tych relingow...ale chyba przez to nie tankuje sie do miejsca kola zapasowgo 5 litorw wody...?? co moze powodem tego ze blotniki po odkreceniu tapicerki sa mokre od wewnatrz....:/??czym mozna to zakonserwowac, jak wzmocnic je zeby nie zobaczyc tam wkrotce dziur od rdzy..?? bo nawet jak wlewa sie przez lampy to woda raczej niedojdzie do wewn.blotnikow tu od strony kanapy... a skadś sie tam jednak bierze...dodam jeszcze ze jak auto stoi to w bagazniku woda sie zbiera umiarkowanie..lecz po jezdzie w takim dniu jak dzis i kilka ostatnich po 15km musialem wylac z 3litry wody:/ :( mam juz dosc tej wody...:(