Zobacz pełną wersję : Lampy soczewkowe do wersji 5D
Witam. Wiecie może gdzie można dostać lampy soczewkowe do wersji 5D rocznik 98?
bo szukam na allegro i nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam.
bo nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolejny temat który był wałkowany milion razy, jakby Ci sie chcialo scrollem od myszy przejechac na dol strony to bys zauwazyl ze jeden z uzytkownikow robił sam takie.....
temat do zamkniecia !!
sorki, temat juz przeskoczyl na druga strone
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=46817
uzywaj szukajki !!!!
a temat najlepiej wywalic bo burdel bedzie
Witam. Wiecie może gdzie można dostać lampy soczewkowe do wersji 5D rocznik 98?
bo szukam na allegro i nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam.
Kiedys na Alledrogo mozna bylo znalezc firme oferujaca przeróbkę oryginalnych refletorów na soczewki xenon za bagatelka 1800zl - podobne wykorzystywane soczewki z Mercedesów. Co i tak nie zmienia faktu, że i tak niema taki reflektor homologacji i ze mogą byc problemy na przegladzie, kontroli drogowej czy w razie wypadku. Diagnosta / polycjant ma prawo zatrzymac dowód.
A mi się wydaje że mniej rzuca się w oczy xenon z dobrze ustawioną soczewką niż HID xenon H4 w zwyklych kloszach.
W zasadzie Mike masz racje, tylko że bardzo dużo jeździ samochodów, ktore nie powinny byc dopuszczone do ruchu.
(przyciemnione szyby, zbyt glosne wydechy). Ale broń Boże nie namawiam do przeróbek ;p
A mi się wydaje że mniej rzuca się w oczy xenon z dobrze ustawioną soczewką niż HID xenon H4 w zwyklych kloszach.
W zasadzie Mike masz racje, tylko że bardzo dużo jeździ samochodów, ktore nie powinny byc dopuszczone do ruchu.
(przyciemnione szyby, zbyt glosne wydechy). Ale broń Boże nie namawiam do przeróbek ;p
Kamil, niejestem przeciwny takim przeróbkom - bez dwu zdań element optyczny - soczewka zaprojektowana pod xenon będzie lepiej świecić niż lampa projektowana dla H4 z wsadzonym zestawem Xenon.
Jestem przekoany, że po poprawnym wykonaniu, ustawieniu, wyregulowaniu świeci napewno dobrze - sam chciałbym tego typu lampy w mojej Hance - jednak chodzi mi tu o ewentualne problemy natury prawnej i właśnie to chciałbym podkreślić. Oczywiscie nikomu ich nie życzę, jednak trzeba o nich pamiętać.
Gdyby było możliwe "zalegalizowanie" takich lamp, sam brałbym się za przeróbki bo zmieniają wygląd auta kompletnie. A tak niestety szkoda :(.
koledz ynie obrazcie sie na mnie ale po co ciagnac w tym temacie przeciez jest stary temat do tego nie róbmy bałaganu prosze moderatora o przeniesienie tego do tamtego watku lub usuniecie tego!!!
drex prawde mowi. pozniej jest 20 tematow o tym samym