Zobacz pełną wersję : czy każdy VTI 1.8 ma...
Mam pytanie czy każda Honda 1.8 VTI ma spryskiwacze reflektorów? Znalazłem ofertę i widzę, że nie ma spryskiwaczy, pewnie oznacza to, że fura jest po wypadku?
tak każda, zarówno spryskiwacze jak i halogeny
Mam pytanie czy każda Honda 1.8 VTI ma spryskiwacze reflektorów? Znalazłem ofertę i widzę, że nie ma spryskiwaczy, pewnie oznacza to, że fura jest po wypadku?
Nie po wypadku tylko ktoś swapa zrobił np. miał bude MB3 a tam halogenów nie było bynajmniej w seri no chyba że od 98-99 ale i to nie jestem pewien
Nie po wypadku tylko ktoś swapa zrobił np. miał bude MB3 a tam halogenów nie było bynajmniej w seri no chyba że od 98-99 ale i to nie jestem pewien
W numerze VIN jest kod nadwozia z którego można stwierdzić jaka to dokładnie buda.
Ewentualnie można dosyć łatwo sprawdzić - potrzebna jest suwmiarka. I mierzymy rozstaw śrub na kołach. Tylko VTi miały 114,3mm pozostałe (nie VTi) 100mm......no chyba że ktoś zeswapował taże układ hamulcowy.
Pierd...lisz, zdarzają sie tak naprawiane VTi. Nawet ostatnio ktoś wrzucał tutaj na forum link do takiej. To było faktycznie VTi, nie żaden swap, a z przodu nie miała sprysków, halogenów ani nawet dokładki. Są tacy agenci, którzy wszystko naprawiają po kosztach, byle taniej.
zdarzają sie tak naprawiane VTi. Nawet ostatnio ktoś wrzucał tutaj na forum link do takiej. To było faktycznie VTi, nie żaden swap, a z przodu nie miała sprysków, halogenów ani nawet dokładki. Są tacy agenci, którzy wszystko naprawiają po kosztach, byle taniej.
Naprawiane chyba po dzwonie :o no ja kiedyś też znalazlem VTI dzwonie do gościa z pytaniem coś mi tu nie pasuje...? to chyba nie jest VTI a on do mnie no jak nie jest B18C4 a ja do niego a gdzie spryski halogeny a on hihihih widzę że pan w temacie i co mi powiedział że swapa robił do budy MB3 no i wszystko wyszło na jaw jak za to VTI chciał 13500 :D
Byly w każdym Vti. Znajoma ma 1,6 w budzie mb, kupiona z salonu i też ma spryski, więc być może że można bylo każdą 5d w nie doposażyć?
Naprawiane chyba po dzwonie :o
No a po czym? Po niedzwonie? :p
Byly w każdym Vti. Znajoma ma 1,6 w budzie mb, kupiona z salonu i też ma spryski, więc być może że można bylo każdą 5d w nie doposażyć?
no wlasnie tez jestem ciekaw bo znalazlem gdzies na oto moto wlasnie 1.6 co miala spryski NIE VTI :)
Moja też ma seryjne spryski :p
no wlasnie tez jestem ciekaw bo znalazlem gdzies na oto moto wlasnie 1.6 co miala spryski NIE VTI :)
Każdy gadget można było sobie domówić zamawiając auto w salonie z tego co mi wiadomo. Czy to felgi, dokładka, halogeny itp.
też mam spryskiwacze reflektorów - Phi :):):)
Panowie pytanie z innej beczki - czy do budy przed liftem MA8 można wsadzić silnik 1,8 ? Wybaczcie, że podepnę się pod temat kolegi ;p
z 1.8 z audi bym nie probowal...
Panowie pytanie z innej beczki - czy do budy przed liftem MA8 można wsadzić silnik 1,8 ? Wybaczcie, że podepnę się pod temat kolegi ;p
A można, czemu nie. Przykładem nich tu będzie taka znaleziona na alledrogo Hanka przedliftowa po swapie:
http://www.moto.allegro.pl/item673107613_honda_civic_vti.html
Ciekawsze pytanie. Kiedy ktoś zaszaleje i do budy 5D wsadzi silnik C35A2 - czyli 3,5l V6 z Legenda :D
http://www.allegro.pl/item669129105_silnik_c35a2_h_legend_95_3_5_v6_benz yna.html
A można, czemu nie. Przykładem nich tu będzie taka znaleziona na alledrogo Hanka przedliftowa po swapie:
http://www.moto.allegro.pl/item673107613_honda_civic_vti.html
Ciekawsze pytanie. Kiedy ktoś zaszaleje i do budy 5D wsadzi silnik C35A2 - czyli 3,5l V6 z Legenda :D
http://www.allegro.pl/item669129105_silnik_c35a2_h_legend_95_3_5_v6_benz yna.html
Przytuliłbym taki silniczek :) zawsze to chyba jest ryzyko że możemy kupić silnik w gorszym stanie niż mamy. Chyba to mnie powstrzymuje przed jakimikolwiek zmianami w mojej.
Dziekuje Mike za info :)