Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : dylemat z dokładkami VTi

pawelolszewski
22-06-09, 14:36
witam

mam taki oto dylemat. Mam zakupione dokładki na przód i tył od VTi. Tak się zastanawiam czy zakupić też progowe. Z tego co widzę większość 5 drzwiowych angielek nie ma zakładanych progowych??czym to jest spowodowane?? Mam możliwość dokupienia ale nie wiem czy powinienem..sugeruję się ogółem i nie wiem czy dobrze robię? Dlaczego większość jednak nie ma..

czekam na odpowiedzi

86largo86
24-06-09, 21:24
moze dlatego ze seryjne progi sa ladniejsze i nie powoduja zachaczania o krawezniki podczas zjezdzania z chodnika na jezdnie

saib
26-06-09, 23:09
Wg mnie są po prostu brzydkie.

Ładniejsze sa już seryjne od 6gena (HB)... tylko przerobić trzeba, a to już zabawa. Ja będę próbował... a raczej kolega dla mnie. :D Do swojego jajka już przerobił, więc i do mojej chabety chyba da radę. ;)

czara
24-07-09, 08:04
moze dlatego ze seryjne progi sa ladniejsze i nie powoduja zachaczania o krawezniki podczas zjezdzania z chodnika na jezdnie

akurat tu sie nie zgodzę mam takie progi i jeszcze nigdy nimi o nic nie zahaczyłem a parkuje dość często na krawężnikach czy chodnikach, stromy zjazd do garażu tez nie jest żadnym problemem, mi się np bardzo widzi autko z takimi progami, nie sa jakieś wymodzone, nie rzucają się w oczy i tworzą ładny pakiet z reszta dokładek z VTIs, w końcu to produkt Hondy, ale czy sie komuś to podoba czy nie to już sprawa gustu :D, Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał i brał cały pakiet z VTIS