wydma8
22-06-09, 14:26
Witam, w zwiazku z tym ze w 6gen bagaznik jest bardzo maly planuje zabudowe suba i pieca z kablami, wpadlem na pomysl ze mozna glosnik sprobowac zabudowac w kole zapasowym, glosnik mam maly bo 20cm, nie potrzebuje duzego litrazu wiec miejsca by bylo w sam raz, planuje zywica zalac kolo aby nadac obudowie odpowiedni ksztalt a od gory zamontowac na plycie mdf ww glosnik, jesli litraz bedzie za maly to moge odrobinke podniesc podloge.
Mam pytanie do Was, widzieliscie u kogos w civic 6gen hb taka zabudowe, jesli tak to moze macie jakies foto, na pewno bardzo ulatwi mi to moj pomysl, chyba ze macie jakis inny pomysl na zabudowe baganizka w 6g tak aby wygladalo schludnie a do tego sub nie zajmowal miejsca w bagazniku.
Z gory serdeczne dzieki!!
Pozdrawiam
Mam pytanie do Was, widzieliscie u kogos w civic 6gen hb taka zabudowe, jesli tak to moze macie jakies foto, na pewno bardzo ulatwi mi to moj pomysl, chyba ze macie jakis inny pomysl na zabudowe baganizka w 6g tak aby wygladalo schludnie a do tego sub nie zajmowal miejsca w bagazniku.
Z gory serdeczne dzieki!!
Pozdrawiam