PDA

Zobacz pełną wersję : Elementy zawieszenia TEKNOROT

Wallia
10-04-06, 20:57
Czy ktoś spotkał się z producentem zawieszenia turecką firmą TEKNOROT? Muszę powiedzieć że mam możliwość zakupu górnych wahaczy dokładnie do civica 5 gen.W stosunku do febi bilstein którego chwalą ludzie, zaskakują bardzo atrakcyjną ceną. Dla przykładu febi 143zł brutto, teknorot 96 zł brutto. Szukałem w internecie i dowiedzialem się ze to turecka firma produkująca elementy zawieszenia dla wielu producentów w bardzo atrakcyjnych cenach dla finalnego odbiorcy.Czy ktoś miał może już z styczność z TEKNOROTem? Macie jakieś opinie lub uwagi dotyczące jakości i trwałości ich produktów?

servee
20-12-06, 23:34
Zdecydowales sie w koncu na ta firme? Ja dzis zakupilem sworzen wahacza (nic innego nie bylo, a potrzebuje pilnie wymienic ten element, bo nie chce kola zgubic...) tej firmy i wlasnie sie zastanawiam, czy brac sie za wymiane, czy odstawic samochod na kilka dni i kupic cos lepszego (czyt. znanego).

Amorr
06-06-07, 12:25
tez musze wybrac miedzy YAMATO-65zl i TEKNOROT-43zl w wzgledzie lacznikow stabilizatora do EU8 --- testowal juz ktos ta i ta firme ???? plzzzz o ew. za i przeciw ......

spychu
07-06-07, 00:00
Jeśli chodzi o elementy zawieszenia to polecam firme "555" bardzo dobre jakościowo produkty.

lopullus
20-06-11, 17:08
Ja właśnie dzisiaj zamówiłem górne wahacze do mojej ej'otki teknarota. Po 130zl wyszło za stronę. No nie wiem co z tego będzie. Ale były też po 70zł. Typek w sklepie twierdził ze Ci importerzy teknarota na tym smigają sami bo ponoć robią to na tej samej linie co jakieś takie renomowane rzucił jakąś firmą ale ja się na tym nie znam i nie zapamiętałem. Pozdro

sivy
20-06-11, 18:51
Jeśli chodzi o elementy zawieszenia to polecam firme "555" bardzo dobre jakościowo produkty.
x2

Astec_HC
20-06-11, 21:32
Handlowałem tym swego czasu, schodziło tego ogromne ilości i nikt się nie skarżył...

Malak
21-06-11, 09:49
tylko 555, yamato odradzam.