PDA

Zobacz pełną wersję : DOBRY SERWIS - OKOLICE RYBNIKA

Pstrokaty
09-04-06, 13:09
Witam wszystkich,
w następnym tygodniu mam zamiar nabyć Hondę Civic MB3 '00 z okolic Rybnika.
Jako, że nigdy nic nie robiłem przy samochodach, nie znam się na nich, jeżeli chodzi o sprawy mechaniczne i t p. Dlatego chcę wykonać pełną diagnostykę samochodu - geometria podwozia, silnik (komputer), trzepaki (amortyzatory) i ogólny przegląd z opinią.
Czy może ktoś mi polecić jakieś miejsce w okolicach Rybnika (najlepiej w samym Rybniku).

Dzwoniłem do serwisu Hondy, ale podają odległe terminy.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pzdr
Pstrokaty

Muldex
09-04-06, 22:41
Może by tak użyć internetu http://www.honda.pl/index.php?sbl=7359822 chyba wystarczy :grin: najpewniejsze do innych bym sie nie cisł.

Lukasch44
10-04-06, 14:01
Jeżeli bardzo Ci zależy to jest jeszcze ASO w Gliwicach ul.Tarnogórska.
Ja kupując auto pojechałem do Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów, pogadałem z diagnostą i za FREE miałem poszerzone b.dokładne badanie autka. Po kontroli w aso niewiele więcej się dowiesz a zapłacisz jak za zboże.
Jest jeszcze trzecia opcja----> pogadaj z Tencio on znać powinien okolice ;) [/b]

Pstrokaty
11-04-06, 15:28
Pierwsze co zrobiłem to wszedłem na www.honda.pl i poszukałem serwisów. Szok, ale terminy są strasznie odległe :(((, tak jakby im nie zależało na takich klientach.

Co do pchania się do innych zakładów oprócz serwisu to ostatnio we Wrocławiu kumpel, który kupował Accorda zrobił przegląd w jednym, gdzie mieli super wyposażenie i znaleźli mu w aucie wszystko, tak więc nie jest tak, że trzeba koniecznie w Hondzie sprawdzać, gdzie sobie za to kroją X2, choć mówię próbowałem, ale terminy po świętach.

Pzdr
Janusz