PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie ? Czy amorki od 5gen. pasią do 4 gen.

Amadeus
29-07-04, 19:33
Witam pytanie jak w temacie , z tego co sie zdarzylem dowiedziec to tył pasuje oznaczenie amorkow jest identyczne a co z przednimi , wiecie cos moze na ten temat .Tylko madre odpowiedzi anie zadne jaja :o .

P.S Dzwonilem do hondy na Parowcowa to mozecie sobie darowac , jak zadzwonilem to koles spytał sie mnie co to jest 4 i 5 generacja wiec poinformowalem go i sie rozlaczyłem.Heh nie ma to jak serwis Hondy zawsze pomocmy :lol: .

przemir
29-07-04, 23:39
przodzio nie pasuje! w 5gen amory sa ciutke grubsze niz w 4genie i nie wchodza w te /nie wiem jak to sie nazywa wiec dajmy ze "golenie"/ to co sie rozwidla :oops: chyba zeby probowac i amor i golen z 5 gen wsadzic i wtedy juz do wachacza moze to poasowac ja nei probowalem tej wersji poczekalem na amory do 4gena

Amadeus
30-07-04, 12:40
Ok dzieki tak pytam bo mam amorki w bardzo dobrym stanie od 5 gen. za grosze i wiem ze na tył wejda a nie wiedzialem czy przod pasuje . :)

LIO
30-07-04, 16:50
Na tył wchodzą bo jedne i drugie są mocowane na "widełki" takie U :wink: , natomiast przód, przchodzi przez ucho i faktycznie jak grubszy jest ten w 5gen to nie przejdzie.

gwb
29-03-06, 19:45
Lekko odswieze temat :lol:
Czy w takim razie amory z 5 gen pasuja do 6 gen chodzi mi o 3d , bo sprezyny z tego co wyczytalem to pasuja...