Zobacz pełną wersję : Zabudowa w kombiku civic 98 rok MB970
Witam.Moze ma ktoś jakies wiadomości na temat zabudowy kombika.
tzn? Coś konkretnego Cię interesuje czy może zdjęcia, a może zakres cenowy...
interusje mnie genera;lnie wszystko oczywiście jeżeli sie rtym zajmujesz cakres cenowy też..dzieki
ogólnei można napisać wszystko. Zabudowa całego auta wykonywana w firmie tak żeby to miało ręce i nogi około 15k PLN
ogólnei można napisać wszystko. Zabudowa całego auta wykonywana w firmie tak żeby to miało ręce i nogi około 15k PLN
Myślę, że już za 1/3 tej ceny można zrobić coś przyzwoitego, za 15K to już będzie bardzo dobry hajend, lub niższa półka sprzętu + multimedia
Ale za 5k PLN z odtwarzaczem, przednim zestawem, wzmacniaczem, zabudową bagaznika, przygotowaniem drzwi, kablami itd?
Nie chcę być mądrzejszy, ale wydaje mi się to mało realne
radio : 1000
zestaw przód: 600
wzmacniacz: 1500
sub: 700
kable: 200
________________ +
4000 pln (same komponenty)
kupujesz 2 płyty MDF (mierzysz tniesz wycinasz) robisz sobie zabudowe samemu (200pln + 50pln obicie tego) zobacz jak ma Jinjet (http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=4913&start=0) coprawda to 5d / nie kombi ... ale mozesz potpatrzeć i coś samemu pomajstrować
tak jak mówi EMG - do 5 tys sie zmiescisz :-)
chyba, ze Ci sie nie chce i dysponujesz duza gotowka mozesz to zlecic jakieś firmie
przy samodzielnym montażu jak najbardziej ;)
ja zrozumiałem pytanie jako auto "na gotowo" w firmie
nie będzie to mega hiper extra wypas, ale jest jak najbardziej realne zrobienie i to w porządnej firmie :D
w 5 tys.zubudowa+montaż+komponenty w klasie budżetowej oczywiscie..miescisz sie bez wiekszego problemu.