PDA

Zobacz pełną wersję : jakiej firmy instalacja?

sssokol
15-06-09, 23:39
Witam, chciałbym założyć sekwencje do mojej Hani VI, 1.4, 90 KM. Mam prośbę do forumowiczów, chciałbym abyście mi doradzili jakiej firmy instalacja była by najlepsza i na jakiej spadek mocy byłby minimalny? Słyszałem że najlepsze instalacje to BRC , prosze o porady, bede wdzieczny:) pozdrawiam

OSCAR
16-06-09, 08:56
Witam, chciałbym założyć sekwencje do mojej Hani VI, 1.4, 90 KM. Mam prośbę do forumowiczów, chciałbym abyście mi doradzili jakiej firmy instalacja była by najlepsza i na jakiej spadek mocy byłby minimalny? Słyszałem że najlepsze instalacje to BRC , prosze o porady, bede wdzieczny:) pozdrawiam

witam,

oczywiscie tylko sekwencja wchodzi w gre. owszem brc moze byc ale ja polecam stag300 plus, bedzie chyba nawet taniej bo to polska elektronika ale z ogromnymi mozliwosciami.
z drugiej strony nie jezdzi sie na firmie, musza byc dobrze dobrane podzespoly. czy to bedzie stag czy brc jak ci wsadza graty po taniosci, zebys byl zadowolony, ze zaplaciles za sekwenscje 2200pln to bedziesz mial problemy. ja na twoim miejscu bym szukal odpowiedzi na forum scisle zwiazanym z lpg a nie na forum, ktore nie trawi gazu, idac dalej - malo kto tutaj bedzie mogl ci z pelna odpowiedzialnoscia cos doradzic, procz teoretycznego belkotu. ale oczywiscie mozna probowac :D moc masz mala, wiec z doborem podzespolow powinien sobie poradzic kazdy instalator z grupy druciarz team :)

pozdrawiam