Zobacz pełną wersję : VTi
Czy to prawda ze kazdy VTi bierze olej? I podobno norma to 2l na cykl wymiany czyli 10tys ? chodzi mi o 5g civica
nie kazde zalezy kto prowadzi..moje D16Z6 bierze mi 2l na 10 tys a dlatego ze lubie agresywna jazde czasami..zakatowane Vti pewnie tyle bierze chociaz moj kumpel traci malo oleju a wcale zaluje sobie, nie ma reguly.
POZDRAWIAM
zanim zaczniesz pisac, zapoznaj sie z regulaminem forum, tam sie dowiesz jak uzywac opcji szukaj i innych miejsc, gdzie na ten temat bylo 500 razy. Szkoda pisac, jesli nawet nie spróbowales znalezc potrzebnych info.
VTC
oj trzeba wybaczyc nowemu chociaz prawda..nastepnym razem korzystaj z szukaj bo cie zjedza :D
ciekawostka: Moj ITR praktycznie wogole nie bierze oleju :!: Kto mnie zna wie, że lekkiej nogi nie mam... Jezdze na TWSie - 50kkm przebiegu
ciekawostka: Moj ITR praktycznie wogole nie bierze oleju :!: Kto mnie zna wie, że lekkiej nogi nie mam... Jezdze na TWSie - 50kkm przebiegu
:shock: dobrego ITR masz. szczesciarz :)
Nie jest dobry ten ITR..Małolatki nie robią już ŁaŁ, bo Vass założył seryjną maske... :lol: