Zobacz pełną wersję : Lakierowanie elementów- Warszawa
To pytanie mam do osób z Wrszawy , które lakierowały jakies drobne elemetny w swoich autach. Ja mam do polakierowania lusterko , próg , klapke wlewu paliwa. Sa to drobne elementy.Wiec prosba do Was abyscie podalwali adresy gdzie to robiliscie i ceny ile to kosztowalo.
Też by mi się przydało...
też poszukuję takiego miejsca
Panowie przeciez to zrobi kazdy zaklad lakierniczy a ceny beda brdzo podobne...
jinjet ze kazdy zaklad to zrobi to wiem
ze ceny sa podobne to też wiem
i ze są zakłady które to spier... to tez wiem
wiec szukam jakiegos zaufanego zakładu
nie problem podjechac do pierwszego lepszego lakiernika , dac hajs i to zrobi. Ja prosze o adresy od ludzi ktorzy juz to robili i moga polecic jakies miejsce.
a to przepraszam :) aczkolwiek mysle ze poradzi sobie z tym kazdy kto nie maluje elemntow w kuchni pedzlem a w komorze pistoletem :) pozdrawiam
tam gdzie ja lakierowalem hanie..tzn Biala Podlaska :) jesli zainteresowany to PW, jest komora i profi suszenie i dobra biba :)
dzieki PAT ale to ma byc gdzies Wawie albo niedalekiej okolicy
mam takiego ziomka w krk ;-)
Krakow to nie okolice Wawy niestety, podlaczam sie do tematu, tez takiego kogos szukam.
mam gościa w okolicach wawy, tyle, że u niego są dwie opcje - jak robi po pijaku to sp..., a jak na trzeźwo to rewelacyjna robota. Najlepiej nad nim stać to wiesz w jakim jest stanie ;)
Czyli co, za flaszke pomaluje? :lol:
za flaszkę nie koniecznie, ale bierze naprawdę relatywnie niedużo
bierze naprawdę relatywnie niedużo
no tak 5 -10 cm, nie więcej :D
daj kontakt do tego kolesia ppm
daj kontakt do tego kolesia ppm
ja tez chcem :)
Darek +48 504872446 tylko naprawdę patrzcie mu na ręce, bo nie chce brać odpowiedzialności jak coś spaprze ;)
mam znajomego ktory lakieruje duzo elementow do aut, dokladek, progow, lusterek, spoilerow, oraz cale samochody, info na PW, polecam, a ta okolica wawy to moze daleko bo Grodzisk Maz ale kolezka robi to dobrze
jaqb, to podaj adres tego lakiernika jak mozesz