Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Mały bok

Ficek
09-06-09, 22:23
Witam ostatnio zarzuciło mi auto bokiem i wyhaczyłem w chodnik - tylna lewa strona teraz koło byłó przekecone w - dołem do ¶rodka. Wymieniłem wahacz długi wleczony i chciałem założyć stabilizator aby to złożyć do reszty no i nie wchodzi on na swoje miejsce powiedzcie mi koledzy czy to ja robie jaki¶ bład czy mam krzywy stabilizator (ten co wchodza w niego 3 tuleje) czy to jaki¶ zaczep na ramie przekrzywiło prosze o pomoc bo jutro chciał bym auto złożyć a nie wiem czy mi sie uda z góry wielkie dizeki!

Pati
10-06-09, 14:30
spradz czy moze nie masz krzywego wahacza albo mocowania w budzie bo byla szansa ze uderzajac bokiem w kraweznik uszkodziles cos wiecej niz wahacz wzdluzny wleczony mogl sie takze wygiac wahacz dolny poprzeczny albo gorny poprzeczny albo tez powyginac sanki tylnego zawieszenia ktore mozna wymienic alze zeby je wymienic trzebaby troche pociac blache najlepiej wiec pojechac na rame i dokonac pomiarow na ramie w stabilizator nie wchodza 3 tuleje tylko 3 tuleje siedza w dolnym wahaczu poprzecznym wiec zanim zaczniesz cokolwiek robic przypatrz sie dokladnie co tam masz krzywe