PDA

Zobacz pełną wersję : Jaki kupić układ wydechowy do EG3 ??

johnyfive
06-06-09, 11:59
witam , potrezbuje od was szybkiej odpowiedzi i temat do zamkniecia :P upaliła mi sie rura wydechowa moim eg3 , wogole caly układ jest strasznie skorodowany i musze go szybko wymienic na inny. Dlatego kieruje sie z tym do was bo nie wiem jaki kupic czy od EG3 czy moze kupic od EG5 ?? tylko nie wiem czy bedzie wszytsko pasowalo ... chodzi mi tu o wieszaki. Potrzebuje od samego kata , moze byc bez koncowego . jaki mi radzicie wybrac ?? bo nie mozna jezdzic ;p pzdr.

skolopendra
06-06-09, 13:29
bo nie wiem jaki kupic czy od EG3 czy moze kupic od EG5 ?

sprawdź w katalogu bosala ,w necie

johnyfive
06-06-09, 13:43
ale ja chce uzywke od kogos z forum :)

havok
06-06-09, 18:02
Obojętnie, byle 5 gen 3d SOHC.
Dlaczego pytanie nie w wątku o tłumikach i wydechach? A poszukiwania nie w Kupię?

radar333
06-06-09, 23:25
witam , potrezbuje od was szybkiej odpowiedzi i temat do zamkniecia :P

Hej! Tak to by kazdy chciał nasrac i spuścic:D
Jest temat o wydechach i tam jest powiedziane że od 3D sohc każdy srodkowy jest wymienny. Nie rozumiem więc czemu Moderator wypowiada się a nie zamyka w tym przypadku?! Albo nie przekieruje! W innych, o wiele bardziej nieświadomych zamykacie a w takim "beszczelniaku" "nieszukaniowym" piszecie!? (...)

johnyfive
07-06-09, 00:52
Hej! Tak to by kazdy chciał nasrac i spuścic:D
Jest temat o wydechach i tam jest powiedziane że od 3D sohc każdy srodkowy jest wymienny. Nie rozumiem więc czemu Moderator wypowiada się a nie zamyka w tym przypadku?! Albo nie przekieruje! W innych, o wiele bardziej nieświadomych zamykacie a w takim "beszczelniaku" "nieszukaniowym" piszecie!? (...)

temat do zamkniecia.

Lukasyaho
07-06-09, 01:10
No to zamykamy