Zobacz pełną wersję : Czarna Coupe + czarne szyby ?
Bennyhonda
05-06-09, 17:25
na jaki kolor ściemnić szybki ;]
czarny ? macie jakieś foty poglądowe coupejek ;p
Sm GR 20 czyli mocne lustro...
się głowię ostatnio i zdecydować nie moge
PS: będę miał złote kółeczka wiec dlatego rozważam czarne;)
Nie przyciemniaj wogole. Czarne szyby wygladaja beznadziejnie.
kuba_guzik110
06-06-09, 19:14
w moim podpisie masz moje autko kiedys bylo ostro przyciemnione
Bennyhonda
07-06-09, 12:48
no fajna szmata ;D przelecialem caly watek bo fotki z poczatku nie oddaja tego co chce sprawdzic interesuje mnei czy zabardzo nie taci honda lini ;] wiem ze alu napewno sie wyrozniaja wtedy ale nie chce jezdzic bryla **** wie czego ma byc odrazu wiadome ze to honda a nie e36 xD
Według mnie szybki przyciemnione fajnie wyglądają ;) Tylko ja nie przyciemniał bym bardzo mocno, tylko lepiej coś pośredniego ;)
ja bym wszystkie na 30% walnal :)
hps-em 35 walnij wszystkie szybki i bedzie wygladac super, do czerwonej budy wygladalo super a tera do zielonej jeszcze lepiej:) do czarnej budy bedzie wygladac przekozacko i gangsta;)
zobacz w moim profilu jak wyglada z ciemnymi szybami, ja mam wszystkie 5 na 35% i nie mam problemow z widokiem w nocy, a wyglada tak ze mi sie podoba :D a czy komus pasuje czarne auto z czarna felga i ciemna szyba to mam w dupie :D
V Gen. wygląda tak...
http://images33.fotosik.pl/229/59a8dbfe67dcebb9.jpg
Policja sie nie przyczepi do takich szyb? Mnie się podoba tylko pozostaje pytanie czy nie bedzie problemów przez to.
ja przez 2 lata jeszcze ( odpukac :D) nie mialem :D
Ja tez mam wszystkie szybki przyciemnione na 80% i nikt sie jeszcze nie przczepil;) a wyglada to dobrze:D
to chyba troche ciemno masz w nocy ?;/
Ogolnie widocznosc jest bardzo dobra:cool: tylko troszke gorzej jest jak jade w nocy po nieoswietlonej drodze;) bo widocznosc przez boczna szybe troszke spada:) a i jeszcze jedno - przeglad;)