Zobacz pełną wersję : Wloty powietrza w zderzaku civic V
Witam,
nie orientuję się jeszcze w takich szczegółach, więc chciałbym zapytać czy kratki we wlotach powietrza w zderzaku przednim i kratki w miejscach na halogeny były w kolorze czy też były czarne? Na allegro bywają takie i takie, a świadczyć to może o malowaniu zderzaka jeśli fabrycznie nie były te elementy lakierowane. To samo pytanie mam do klamek drzwi- zdarzały sie takie malowane fabrycznie?
Pzdr
klamki zawsze czarne, listwy tez, wloty w rocznikach 91 i 92 czarne, pozniej w kolor
klamki zawsze czarne
nie prawda.
klamki zawsze czarne, listwy tez, wloty w rocznikach 91 i 92 czarne, pozniej w kolor
mam 93. i wloty czarne a zderzak oryginał
nie prawda.
piszemy razem
mam 93. i wloty czarne a zderzak oryginał
obstaje przy swoim, jestes pewien ze masz fabryke? chyba ze z salonu
ja mam 94 i również były czarne, teraz oddana do lakiernika to będą w kolor (na bank nie bita itp)
lukasz-lukasz
05-06-09, 19:40
wloty w rocznikach 91 i 92 czarne, pozniej w kolor
Panie, coś Ci się chyba pomyliło. Ma ktoś w ogóle orginalnie pomalowane wloty w kolor? Bo ja osobiście nie spotkałem się.
ostatnio kupiłem zderzak oem i był malowany
lukasz-lukasz, pewnie pomylilo Ci sie z tym duzym wlotem gdzie rejestracja
lukasz-lukasz
06-06-09, 08:53
a to nie WLOT POWIETRZA ;)?
Witam,
[...] czy kratki we wlotach powietrza w zderzaku przednim i kratki w miejscach na halogeny były w kolorze czy też były czarne?
[...] wloty w rocznikach 91 i 92 czarne, pozniej w kolor
aha racja, wiec moim zdaniem wiadomo - duzy wlot zawsze czarny, a kratki na halogeny tak jak napisalem - 91/92 czarne, pzniej w kolor ;-)
Mam rocznik 93 Canada. Wloty czarne, klamki w kolor
Ja w '92 kratki na halogen pod kolor. Ta duża kratka po środku zawsze czarna była chyba. A VTi czasem nie miała seryjnie lusterek, klamek i lotki w kolor?