Zobacz pełną wersję : Chromowane ramki
Czy ktoś posiada chromowane ramki pod tablice? Na Allegro jest mnóstwo ofert ale jak odróżnić, które ramki są naprawdę trwałe i "chrom" nie zejdzie po pierwszym deszczu?:/ Czy macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?
szwagier kupil taka allegrowa na wesele do Vectry. Teraz wyglada... nie,ona w ogole teraz nie wyglada:D
chromowanym ramkom mówimy NIE kup zwykłe czarne albo z jakimś napisem i będzie ładnie
moje wytrzymały niecały rok, po zimie chrom zaczął schodzić....
Zobaczymy ile moje wytrzymają:/ Kupiłem ramki firmy JACKY.
A cuś takiego ?
http://www.allegro.pl/item649712336_ramki_pod_tablice_chrom_nierdzewne_s klep.html
Nierdzewka mysle ze dluzej pociagnie niz chromowany plastik....
A jak do tej ramki z linku zamontować tablicę, przecież to tylko jakaś podkładka, trzeba by tablice dziurawić i razem z tą podkładką wkrętami albo nitami łapać.
Ja bym w swojej Hondzie ani grama chromu nie dołożył!!!:mad:
Chrom to do golfa i passata jest dobry!:mad:
Chromersom mówimy NIE!:mad: :D
znów popieram kolegę radar333 - ehh jak widać coraz więcej ludzi którzy powinni jeździć golfami mają Hondy
Ja bym w swojej Hondzie ani grama chromu nie dołożył!!!:mad:
Chrom to do golfa i passata jest dobry!:mad:
Chromersom mówimy NIE!:mad: :D
do Golfa też niebardzo... :D
Ogólnie ten chrom to do samochodów wyższego segmentu (które w serii maja sporo chromu) albo do jakichś projektów typu cultstyle.
Ja kupiłem ramki czarny mat w biedronce za 9 zeta i jestem bardzo zadowolony :D
Ja kupiłem ramki klubowe i też jestem bardzo zadowolony:) I faktycznie chrom i honda sie gryzą strasznie...:-/