Zobacz pełną wersję : Obudowa lusterka - MANUAL czy ELEKTR? [Vgen 3D]
Takie temat. dosyc mi sie spieszy.
czy OBUDOWA od lusterka sterowanego elektrycznie i manualnie jest taka sama?
Pekla moja i zastanawiam sie czy jak kupie sama odbudowe (mam na mysli sam ten element ktory mozna zlozycz podczas postoju) to bedzie pasowac niezaleznie czy pochodzi z auta ze sterowaniem elekt czy manualnym.
Czy moze potrzebuje cale lusterko razem z trojkatem?
PZDR i dzieki za ifnoo
wieshaq
Taka odpowiedź: próbowaliśmy kiedyś z Tomi 3D przełożyć bebechy z elektrycznego do obudowy z manuala - i nie było to takie proste i coś tam nie pasowało, nie pamiętam już co, ale na tyle nie pasowało że Tomi zrezygnował z rzeźbienia, a chłopak ma pojęcie i gdyby się dało to by to przełożył. Więc obudowy się różnią, może jak dorwiesz elektrycznie ze środkiem bez trójkąta to się da, ale wtedy będziesz je ustawiał tylko z zewnątrz. Szukaj chyba manuala, albo kompletnego elektrycznego, podłącz i będziesz miał elektr. :)
no to lipton
dobra bicze dzieki za info......
ale wogole to nie musze kupowac calosci razem z trojkatem i mechanizmem, co?
da sie zalozyc sam ten skladany element (obudowe)
emg ale wylewny jestes :grin:
ty to powinienes akurat wiedziec... do tego mam sprawosza na weekend ale to na gg
PZDR
Są różne
EEE....Emg....!!!!!
W VI genie obudowy elektrycznego i manuala są idnetyczne:) Róznica jest w trzpieniu który przykrecony jest do adaptera, na któeym osadzone jest lustrko:
- maualne maja krótki,
- elektryczne maja dlugi - przystosowany do dołozenia mechnizmu składania...
Przećwiczone, ja skadałem moje składane z Pralki V i Manualnych......:-) Musiałem zoraganizowac trzpienie...:-)
PS. Nie wiem, jak to wyglada w V genie:)
Pozdrawiam
AM
w 4 i 5g są inaczej ułożone trzpienie do mocowania mechanizmu manualnego/elektrycznego
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=10388 :!: