Zobacz pełną wersję : Bi-Xenon
Witam chcialem sie zapytac czy spokojnie bez zadnych problemow moge wlozyc Bi-Xenon do Clear Blackow H4 12000K i 10000K. Czy nie sa za mocne??
...Bartuś...
30-05-09, 16:11
Panie przecież to hardcore,bedzie oślepiać wszystko i wszystkich...Pierwsza kontrola policyjna i po dowodzie...8000k to już jest ostro...Kup albo 4300k lub 6000k dużo poprawi widoczność i nie będzie za mocno niebieskie światło
...Bartuś... dzieki za informacje. Dlatego wolalem sie zapytac niz sie narazac. Po prostu taki Bi-Xenon mam w firmie.
skolopendra
30-05-09, 16:29
4300k
bardzo ładnie swica i nie robią wiochy ,jak 10 i 12000K
kuba_guzik110
01-06-09, 23:20
A ja mam takie pytanko ponieważ mam teraz angel eyesy w swojej coupe i jest w niej bixenon. Wiadomo 2 soczewki więc jest gdzie to wsadzić, lecz teraz chce przejsc na serie i z tym wiąże się moje pytanie jak wsadzić biksenon do seryjnych lamp żeby nie oślepiały i dobrze swiecily ??
A ja mam takie pytanko ponieważ mam teraz angel eyesy w swojej coupe i jest w niej bixenon. Wiadomo 2 soczewki więc jest gdzie to wsadzić, lecz teraz chce przejsc na serie i z tym wiąże się moje pytanie jak wsadzić biksenon do seryjnych lamp żeby nie oślepiały i dobrze swiecily ??
soczewki przeciez sa na h1 oddzielny zarnik na mijania i drogowe......:confused:to jak chcesz wlozyc do seryjnych h4 ktore posiadaja jeden zarnik na mijania i drogowe...
kuba_guzik110
02-06-09, 10:26
Czyli dupa nie da się tego jakoś połączyć ??
nie da się - inne żarniki i inne przetwornice
-=GrZeSiEk=-
02-06-09, 13:55
Jak wlozyles bi-xenon do soczewek, da sie tak ???