Zobacz pełną wersję : Coupe VII pytanie o komputer
Witam. mam pytanko, czy w coupe VII gen przed liftem jest komputer sygnalizujący o spalaniu, dystansie itp?
a po lifcie jest? chyba tez nie ma?
i jeszcze jedno pytanko, jak z częściami? jest jakis duży problem? a z dodatkami typu spojlery, dokładki?
jest do tego temat... coupe 2004, w tym samym temacie civic 2001-2005.
dodatki - jak masz rodzine w usa to masz problem z glowy, w europie ciezko i ze wszystkim jest walka; bo albo bardzo drogo, albo niedostepne czesci; ale jakies podstawy typu gleba/zawias/dolot bez wiekszych trudnosci ogarniesz, jak sie uzbroisz w cierpliwosc to wydech i inne duperele tez.
standardowe czesci - polowa pasuje z sedana, jesli chodzi o mechanike to ja nie widzialem problemu z czesciami, jest sporo rozbitkow, czesci sa na allegro, w zasadzie wszystko dostepne od reki. zalezy tez w jakim stanie kupisz auto, bo jak w dobrym to dla przykladu ja wydalem 370 zl na serwis w ciagu calego roku (olej, filtr paliwa, oleju, wiazka lewego lusterka bo ogrzewanie nie dzialalo). nei wiem jak inne, ale moja jest naprawde bezawaryjna. inna sprawa ze przebieg mam 90 tys.