Zobacz pełną wersję : Kable tylnych głośników
Witam
Mam hanie VIgen hatchback z dosyć ubogim wyposażeniem czyli bez elektryki, centralnego zamka, abs-u.
Chce zamontować głośniki na tył tylko nie wiem czy są już tam poprowadzone kable. Po ściągnięciu pokrywy głośnika nic nie widać a nie chcę rozbierać wszystkiego na darmo.
Może ktoś u siebie montował już głośniki i może mi pomóc?
Witam
Mam hanie VIgen hatchback z dosyć ubogim wyposażeniem czyli bez elektryki, centralnego zamka, abs-u.
Chce zamontować głośniki na tył tylko nie wiem czy są już tam poprowadzone kable. Po ściągnięciu pokrywy głośnika nic nie widać a nie chcę rozbierać wszystkiego na darmo.
Może ktoś u siebie montował już głośniki i może mi pomóc?
u mnie nie ma głośników z tyłu ale kostki do podłączenia są i od razu je widać po zdjęciu pokrywy tylnych głośników i oderwaniu tej piankowej zaślepki co zaklejone są dziury pod głośniki
Ja montowalem, i są kable, dokadnie tak jak opisuje kolega wyżej. Polecam kupić gniazda do tych wtyczek, i gniazdo przylutowac do głosnika, a nie tak ja to zrobilem, obciąłem wtyczke i przylutowalem na 'ryja'.
pzdr,
Znalazłem je, wcześniej ich nie widziałem bo były ładnie podwinięte.
Wiecie może jak nazywa sie ten rodzaj gniazda od glośników?
raczej nie ma swojej nazwy, ja u siebie takich w miescie nie znalazłem, ale:
http://www.allegro.pl/item623822236_adapter_glosnikowy_honda_211_w_wa_od _ss.html
pzdr,