PDA

Zobacz pełną wersję : fotele z eg9?

rem1k
24-05-09, 22:00
szukalem ale nie znalazlem-chce zamontowac fotele z vti sedan 93 rok do mojego eh9. Czy roznica w wygodzie podrozowania i trzymaniu w zakretach takich foteli warta jest ich ceny? Domyslam sie ze sa p&p? pozdrawiam

pszczoua
26-05-09, 20:53
Różnica jest na 100% jeśli porównujesz fotele seryjne z tymi z EG9. Ja ostnio siedziałem w takich i przy swoim wzroście ( 200cm ) szczerze nie kupiłbym, zamontowałem fotele z anglika 5d, koszt niewielki w porownaniu do tych z EG9, nie trzeba wiele przerabiac ( 1 szyna pasuje, do drugiej dospawujesz plaskownik), te z 5d sa o wiele lepsze niz te seryjne w 5 genie, a ich trzymanie naprawde zbliżone do tych z EG9, co do miękkości nie wypowiadam się, bo jeździłem tylko w swoich.

Podsumowując, jeśli miałbym nawet kasę i takie fotele, to nie kupiłbym nawet dla lansu. Ale wypróbuj sam. ;)

rem1k
27-05-09, 11:10
czekaj zebym Cie dobrze zrozumial-nie polecasz foteli z wersji VTI? Dlaczego? Ja wlasnie takie kupilem i na pierwszy rzut oka nic tylko przekrecic prowadnice i wsadzic do auta. Przymierzylem sie tez do nich i jest kolosalna roznica. Rowniez mam prawie 2 metry i oparcie konczy mi sie na wysokosci barkow (wczesniej chyba w polowie plecow:o) jak auto wreszcie wroci od mechanika :mad: to wsadze i sie wypowiem:)

rem1k
05-06-09, 10:32
temat mozna zamknac-fotele zalozone i roznica na plus jest:)