Zobacz pełną wersję : ręczny delikatnie cały czas trzyma
elo
dzisiaj odkryłem że mi ręczny cały czas delikatnie trzyma. jeździ się prawie normalnie - qmpel dzisiaj prowadził i to stwierdził.
Auto nie stacza się tak od razu z górki, oraz przy ruszaniu widać jak tył delikatnie siada.
co to może być ?? sprężyny tam nie odbijają jak trzeba albo co ? bo ręczny od 1.5 roku jak kupiłem auto mam żylete...
pzdr
skolopendra
23-05-09, 18:13
ręczny delikatnie cały czas trzyma
to miałbyś gorące bębny,a pewnie tak nie jest
siemens_15
23-05-09, 23:43
i po dłuższej jeździe czułbyś nieprzyjemny smrodek ;P
to miałbyś gorące bębny,a pewnie tak nie jest
po 10-15 km dotykałem bębnów i czułem że na obwodzie są dosyć ciepłe. nie parzące ale też nie letnie..
a co powiecie na to delikatne siadanie tyłu przy ruszaniu ? bo coś takiego tylko w większej skali dzieje się jak chce się ruszyć z mocno zaciągniętym ręcznym ?
skolopendra
24-05-09, 10:57
po 10-15 km dotykałem bębnów i czułem że na obwodzie są dosyć ciepłe.
po takim dystansie mają prawo
zawsze możesz rozkręcić bębny ,oglądnąć,przeczyścić
bębny mogą być ciepłe przez zwykle hamowanie a co do tego siadania tyłu to nie mam pojęcia, próbowałeś całkiem poluzować reczny i wtedy sprawdzic to?
kristico86
29-05-09, 17:13
bębny mogą być ciepłe przez zwykle hamowanie a co do tego siadania tyłu to nie mam pojęcia, próbowałeś całkiem poluzować reczny i wtedy sprawdzic to?
zdejm beben i tam jest taka nakrętka którą sie reguluje rozstaw czczęk to na pewno za mocno jest rozkręcone pozdro
Wyjmij popielniczkę i poluzuj linkę od ręcznego ;) Jak coś się zmieni to masz problem z głowy. Jeśli nie to masz zagadkę :D