Zobacz pełną wersję : Edycja urodzinowa - co dokladnie w niej bylo
Witam,
czy ktos z Was wie w co dokladnie byla wyposazona civic w wersji urodzinowej. Zeby jeszcze skomplikowac chodzi mi o wersje na rynek niemiecki. Wersja urodzinowa - mam na mysli te z lat 2002 i 2003 z okazji 30tych urodzin Civica. Ten temat jest bardzo kiepsko w necie opisany. I jezeli juz cos mi sie udaje znalezc to o rynku amerykanskim lub brytyjskim a nie polskim czy niemieckim. Wydaje mi sie ze na polski nie bylo wersji urodzinowej w dieslu. Z kolei w Niemczech pojawiaja sie wersje urodzinowe wlasnie w dieslu. Co to dokladnie byla wersja urodzinowa? Pakiet sport + cos jeszcze? Czy pakiet sport minus cos? Bede wdzieczny za wszelka pomoc w temacie.
Sorry za brak polskich znakow, w pracy nie dysponuje polska czcionka.
pozdrawiam,
jakr
podlaczam sie pod pytanie
Mam wersję urodzinową 3d 1.6 VTEC sport 2003 sprzedawaną na rynku polskim. Nie wiem jaka jest różnica pomiędzy urodzinowym i zwykłym sportem dlatego wymienię tylko to co mam w moim samochodzie:
- naklejka na tylnej szybie: 30th Anniversary
- obszyta skórą 3-ramienna kierownica
- obszyta skórą gałka biegów
- klimatyzacja manualna
- podgrzewane lusterka, sterowane elektrycznie
- spojlery zderzaków, spojlery boczne, spojler nad tylną szybą
- światła przednie przeciwmgielne
- oryginalne wizualnie "lekkie" aluminiowe obręcze kół 15"
Reszta chyba jak w standardzie.
Robert
Dzieki,
Czy masz tez biale tarcze zegarow?
Dzieki,
Czy masz tez biale tarcze zegarow?
w każdym sporcie są białe
Ja mam dizelka wersje urodzinowa ktora wychodzila na rynek niemiecki bo na polski to civica w dizlu wcale nie bylo. Z wersja 30th Anniversary chodzilo bardziej o marketing a mianowicie otrzymywales auto z pelna opcja o ile tak to mozna nazwac za kwote podstawowej wersji. Dotyczylo to wersji benzyna jak i dizel aha no i gratisem byla naklejka na tylnej szybie ;)
Białe tarcze zegarów też są.
Robert
Zgadza sie ale tylko w wersji sport.
Zatem,
czy jest mozliwe ze Civic urodzinowy z Niemiec, diesel, ma wszystko co trzeba: naklejki, spojlery, progi, kierownice i galke skorzana, a zegary klasyczne (nie biale)???
Zatem,
czy jest mozliwe ze Civic urodzinowy z Niemiec, diesel, ma wszystko co trzeba: naklejki, spojlery, progi, kierownice i galke skorzana, a zegary klasyczne (nie biale)???
raczej nie
raczej tak , bo takową posiadam
ja też mam sporta włoskiego zkoleji i też urodzinowego i zegary ma klasyczne ciemne :)
ja też mam sporta włoskiego zkoleji i też urodzinowego i zegary ma klasyczne ciemne
to bardzo dziwne bo każdy sport ma białe zegary
Raczej chyba kazdy Sport po lifcie:)
Raczej chyba kazdy Sport po lifcie
no w sumie tego nie wziołem pod uwagę. Miałem ep2 po lifcie w sporcie i były białe. Wcześniej miałem ep4 z 2002r. tez sporta i w sumie miały czarne zegary.
Tak ... A czy EP1 miały podgrzewane siedzenia ktoś coś wie ??
W serii na pewno nie, jakos tez mi sie nie wydaje zeby w opcji bylo...chyba, ze jakas wersja na Skandynawie (ale wtedy bankowo bylyby tez automatycznie wlaczajace sie swiatla).
W instrukci widziałem ;p Ze są montowane włączniki .... :(
Czyli opcja byla, bo standard na pewno w zadnej "normalnej" wersji nie.
A czy ktos wie czym sie rozni wersja BAR od zwyklego sporta? Czy tylko przyciemniane tylne szyby i 2 biale paski na dachu czy cos jeszcze?