Zobacz pełną wersję : Zestaw zawieszenia do 5d - 6 gen - MB27??
Panowie wertowalem forum i nic sensownego w sumie nie ma w tym temacie,
jak zwykle z anglikiem jest kłopot bo wyboru nie ma, z tego co wiem w 3d zawieszenie jest inne i nie podejdzie do mnie... interesuje mnie dosc guza gleba ( gwint ze wzgledow finansowych odpada bo to koszt 4 tys i robi chyba tylko KW)
moze ktos ma namiary na zestwy KONI albo HR czy moze BLISTEIN?? albo moze ktos wyprubowal to w 5d?? moze ktos ma inne wyprubowane rozwiazanie??
Mam zamontowane w aerodecku H&R -40mm.Nie wiem co ma oznaczać -40,bo auto obniżyło się na pewno więcej.Auto ma seryjne 15 i jest strasznie twarde,ale prowadzenie w zakrętach znacznie się poprawiło.Może u ciebie na 17 będzie inaczej wybierać nierówności.
dostałem odpwoiedz a wybor nie jest imponujacy, do wyboru sa zółte koni -35 za 2200zl albo gwint koni za 3500zl ( -60), ewentualnie bilstain - 50 za 3600zl wiec bogato, a i tak bedzie wyzej niz mam teraz a to mnie nie ienteresuje. jak zwykle z anglikiem jest przerabane..
napewno nie podejdzie od 3D poviedzmy od 5 gen ?? Wyglada identycznie przynajmniej tak mi sie wydaje . Bo kupilem , ostatnio amory ze sprezynami apexa i gosc mowil ze pasuje do mojego 5D 6 gen po lifcie :/
kupiles wsadziles i pasuja ???
wlasnie ze jeszcze nie zakladalem bo mam przeglad za tydzien , a nie chce wymieniac ich spowrotem jak mnie cofna na przegladzie , bo beda chcieli homologacje na bank , takie w hiszpanii sa przepisy popi.....e niestety na wszystko homologacja musi byc , wiec za tydzien bede zakladal to ci poviem czy spasowalo ! Ale wydaje mi sie ze povinno byc ok , moze jestem w bledzie to bedzie do sprzedania :)
w takim razie ja czekam, zdyby pasowalo o d 5gen to byl by wypas bo to to juz jest wybor olbrzymi, czekam z niecierpliwoscia.