PDA

Zobacz pełną wersję : lakierowanie a może okleina

dark
17-03-06, 20:46
ostatnio przegłądałem gazetę "tuning..." i natrafiłem na móją hondę coupe '95, która deskę i środek (tam gdzie jest lewarek i hamulec ręczny) miała w srebnej okleinie i całkiem fajnie to wyglądało. mam czarną siedzenia i boczki w czarnej skórze i deska też jest czarna, wiec tak trochę monotonnie jest. wiec mam pytanie co można zrobić w środku, żeby było ładniej, może zamiast okleiny, to może polakierowac kilka elementów?? mam gałkę srebną i nakładki na pedały, ale to wciąż mało.

_Qba_
17-03-06, 20:52
wklej jakies foktki. ale srebrne bedzie raczej lipnie wygladalo :/

dark
17-03-06, 21:26
to może lakierowanie?? a może coś innego. narazie jest czarno, może inny kolor??

ppm702
17-03-06, 23:17
rzecz gustu - ja lakierowaniu i okleinom mówię nie, ale Ty jeździsz autem więc po prostu postaraj się sobie wyobrezić efekt ostateczny... jeśli Ci się spodoba to do dzieła :D

Lcfr
17-03-06, 23:33
rzecz gustu - ja lakierowaniu i okleinom mówię nie, ale Ty jeździsz autem więc po prostu postaraj się sobie wyobrezić efekt ostateczny... jeśli Ci się spodoba to do dzieła

d o k ł a d n i e

- okleina=nie zawsze ładnie pasuje/nie zawsze tak ładnie wyglada jak na fotach/mozna zdjąc wrazie co jak sie znudzi...
- malowanie - jak dobrze zrobione ładni wyglada i ładnie pasuje-nie mozna zdjac-mozna pomalowac 2 raz...

tyle...

prz3mo
18-03-06, 11:37
Ja mówie lakierowaniu i okleinom głośno i stanowczo - NIE !!!!
Tak jak ktos napisal, na fotkach to moze i nawet wyglada, ale nie widzialem jeszcze auta , ktore mialoby to idealnie zrobione, zawsze jest jakas kicha.... I wieśniacko to wyglada... Oczywiscie rzecz gustu :D

ps. Przy ew. sprzedazy auta pomalowana deska raczej nie bedzie raczej na plus...