Zobacz pełną wersję : przejsciowka 5x100 na 4x100
kto sie spotkal, moze ktos ma lub zakladal przejsciowke na piasty z 5x100 lub 5x112 na 4x100, czy bedzie to dzialac, ile kasy moze kosztowac i gdzie tego szukac?
mozna to zrobic dystansem, ale ja bym odradzal tego typu zabiegi
Jest to swojego rodzaju drutowanie i nie do konca jest to dobre dla prowadzenia auta.
Do tego kola moga Ci wyjsc poza blotniki
wlasnie dlatego pytam, nie jestem zwolennikiem DRUTOWANIA, wiesz LIO mam na oku takie fajne alumy KOSEI japan, mialy et56 i byly na 5 srub, 5 ramion i malutki polerowany rant, kwintesencja japan style..gdzies widzialem juz przejsciowki do VW 4x100 i zakladane byly fele porsche 5 srub ale wlasnie obawiam sie ze bedzie cos klepac przy szybkiej jezdzie
to jest prawie jak normalny dystans. z ta tylko roznica, ze gruby na jakies 25mm, przykręcany do piasty z zamontowanymi szpilkami we wlasciwym rozstawie. et56 jeszcze jakos ratuje - zejdziesz na 30-35 w zaleznosci od grubosci dystansu. pamietaj tez ze ten dystans to dodatkowa masa.
et56 jeszcze jakos ratuje
dokldanie z takim wielkim rzadko spotykanym ET jeszcze wyjdzie cos z tego i da sie uratowac to odsadzenie kola. Mieszczenie sie w fabrycznie podanym ET naprawde dobrze wplywa na prowadzenie sie auta, wiem cos o tym z doswiadczenia jezdzac civicem na kolach z ET 24 :twisted:
na szczescie nie bede musial "drutowac", kupilem fele 17x7, et 40, 4x100, sa piekne :)
dawaj fote
i to szybko :!: :D
we srode w real zobaczy ten kto bedzie oczywiscie ;)
[ Dodano: Pon 20 Mar, 2006 ]
fele i foty auta juz wrzucone