Zobacz pełną wersję : Zamienniki przednich lamp do Civica 92-95
Witam!!!
Chciałem zasięgnąć waszych opinii na temat zamienników oryginalnych lamp przednich do civica
firmy DEPO. Jaka jest jakość wykonania i czy parują po założeniu i czy mozna je porównac
jakościowo do SONARA???
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
wisnia8686
10-05-09, 18:33
moim zdaniem DEPO sa lepsze .
Nowe DEPO bardzo ładnie oświetlają ( w porównaniu do starych seryjnych lamp ) Gdyby tak jeszcze bardziej postarali się o wycentrowanie otworu mocującego, tego pod kierunkiem, było by super. Otwór jest za blisko krawędzi lampy, w rezultacie czego reflektor "nie leży" tak piknie jak oryginał. Poza tym drobnym (naprawdę drobnym, trzeba się przyjrzeć :) ) szczegółem wszystko w porządku, nie parują, a po włożeniu silniczków regulacji, regulacja nawet działa :D
Mam Depo od grudnia. Ani razu nie zaparowały, silniczki działają jak należy, świecą bardzo dobrze (z żarówkami Osram Cool Blue fajne białawe światło). Jedyny mankament jest taki, że powstały szpary między dołem lampy a zderzakiem i za cholerę nie mogę tego do końca spasować, ale słyszałem, że z Depo właśnie tak jest...