Zobacz pełną wersję : Sport Amory Civic 6g 5D D15Z8
Mam do wymiany ponoc wszystkie amory z tego co mi mowil mechanik po wymianie cukierkow w moim cifie i ptanie jest takie jakie sa ceny orientacyjne nowych amorow zwyklych a jakis lepszych twardszych . i druga czesc pytania , bo mam okazje kupic ze zlomu z rozbitego prawie nowego MG tego 4 dzwiowego co na oko ma identyczne zawieszenie jak cif bo srodek to identyko . i czy ma on moze jakies twardsze zawieszenie czy takie jak seria cifa , bo ma cos kolo 160 KM z tego co wiem .
powinny pasowac a czy twardsze niesadze jak sa za dobra kase to zaloz jedz na diagnostyke sprawdz je czy napewna sa w dobrej kondycji
Kupilem komplet po cenie 4 amorow ze sprezynami marki APEX a amorki firmy delphi DG3407 , moze mi ktos powiedziec co to jest warte i ile obnizy mi zawieszenie.
Fotki zalacze pozniej musze jechac na myjke kercherem umyc
powinny pasowac a czy twardsze niesadze jak sa za dobra kase to zaloz jedz na diagnostyke sprawdz je czy napewna sa w dobrej kondycji
Testy amortyzatorow sa absolutnie niemiarodajne z tego prostego powodu, ze nie mierza skutecznosci tlumienia samego amortyzatora a calego zawieszenia.