Zobacz pełną wersję : Reflektory do Civic'a 5d 96-00
Witam wszystkich miłośników Hani Ciff. Mam Civic'a z 2000r 5d i poszukujęładnych reflektorków jednak nigdzie nie mogę znaleźc. Chodzi mi zwłasza o przednie. Najlepsze byłyby Angel Eyes. Ma ktos może jakieś dobre namary?
Mistrzu nie ten dział :?
Takie ogloszenia w dziale GIEŁDA!
Sorki jestem nowy na forum i nie do końca się łapię. Poprostu potrzebuję namiarów lub informacji czy taki produkt jest wogóle na rynku bo nigdzie nie spotkałem. tylko do modeli 93-95 albo do 96-00 ale 3d
nie produkowali civica 5d w latach 96-00 :lol: to dlatego nie mozesz znaleźć
a tak naprawde ... to nie ma eanglesów ani innych zamieników do tego modelu (MBx)
mozesz połaszczyć sie tak jak to robi wiekszość zlikwidowac pomaranczowego kierunka lub pojsc po oporach i tak jak tommy zamontować sobie soczewke
ale zabardzo to nie wiem co chcesz zrobić ?! kupić lampy, kupić zamienniki? ! no i NIE TEN DZIAŁ !!
jak dla mnie to sie na 2 WARNA nadaje :mrgreen:
Witam wszystkich miłośników Hani Ciff. Mam Civic'a z 2000r 5d i poszukujęładnych reflektorków jednak nigdzie nie mogę znaleźc. Chodzi mi zwłasza o przednie. Najlepsze byłyby Angel Eyes. Ma ktos może jakieś dobre namary?
niema na anglikow takich lampek niestety albo jeszcze jedna opcia została zrub to sam hehe
Nom, zerknij na autko Tomi'ego..