Zobacz pełną wersję : Jakie sprzeglo do EJ9, 1.4/90hp 96rok
Konczy mi sie sprzeglo i niebardzo wiem jakie kupic jako nastepne , myslalem na temat oryg. Hondy ale nie wiem czy to dobry pomysl.Moze jakis solidny zamiennik?(spiek??) Chodzi mi o cos co by troche pochodzilo.Jakie to by mialo byc i gdzie takie moge dostac w okolicach Wawy? Dzieki za odpowiedzi
Korzystając z opcji Szukaj, znajdziesz naprawdę sporo wypowiedzi na temat sprzęgła.
Wybór masz spory - np. Sachs, Exedy, Valeo, NKK, NSK i pewnie wiele innych - pozostaje tylko kwestia dostępności i ceny.
Raczej odpuść sobie sprzęgło sportowe, jeśli Twój silnik to seria i nie planujesz żadnych modów - przy tej mocy naprawdę nie warto - nic Ci nie da, a tylko chodzić ciężej będzie.
Co do zmiany w ASO to się dobrze zastanów - bo oni często wkładają jakiś zamiennik i tylko zapłacisz za niego sporo więcej.
Dokladnie tak jak poprzednik napisal....
Spieka sobie daruj bo nic Ci nie da a bedziesz mial problemy z jada po miescie.
Tak apropo bede mial sprzeglo Exedy na sprzedaz za jakis tydzien albo dwa w dobrej cenie, jak cos to pisz na PW :)
Przemysle temat ,dzieki za wypowiedzi !