Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wiosenne zmiany Hani kukiego! co zrobić !!!

Kuki1824
12-03-06, 13:02
Drodzy klubowicze ! Na wiosnę biorę się delikatne zmiany mojej Hani w planach mam:
!!!!!!!!!! CO ZROBIĆ A CO NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1) Malowanie : maska , przedni zderzak , tylni ( płowieją i odpada od nich lakier )

2) dokładka tył niestety allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80041277

3) dokładka przód jw allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=90509428

4) spręzyny ale mam ok 400zł więc może Jamex albo coś takiego .

5) brewki na przód wsumie to je już kupiłem ale nie wiem czy zakładać

6) Malowanie progów w kolor nadwozia , listwy bym raczej zostawił .

7) zmiana grilu na siatex albo coś takiego

8) Neony podwietlające pedały i nogi ale kolor tylko pomarańczowy ( chce żeby pasowało do zegarów )

Co jeszcze myslicie ???? Napiszcie bo chce wiedzieć co myslicie o tym !!!
a oto zdjęcie mojego skarbu !!!

http://img432.imageshack.us/img432/8625/dscn10423om.jpg (http://imageshack.us)

raceboarder
12-03-06, 13:09
przyciemnic wszystkie szyby /albo wywalic folie wogole ;)

brewek nie zakładaj

podkladaka pod przod - fajna tył taki sobie , jak włozysz czarna podkladke to zostaw czarne progi , jak malowac to wszystko /czyt. progi i dokladke .../

;)

prz3mo
12-03-06, 13:10
Ad.1 to wiadomo, ze jak trzeba to trzeba
Ad.2 i 3 - moze byc
Ad.4 Za ok 500pln masz tez -35 Eibacha
Ad.5 Żadnych brewek !!!
Ad.6 Tak jak napisales, progi tak, listwy nie. Pomyśl tez o pomalowaniu lusterek w kolor.
Ad.7 Żadnego siatexu !!!

Neony kwestia gustu :D

kosiniak
12-03-06, 13:23
sprężyny być może będę sprzedawał wiec jak coś możesz się wstrzymać a dokładki będą ogarniane też, temat jest na grupowych wiec może sie wstrzymaj z tym allegro??Grill zostaw serię, liswty tylko w kolor i w zyciu brewek bo ci ej sam zerwe jak cie spotkam :grin:

Tomac
12-03-06, 15:52
Szadnej siatki... żadnych brewek..!!!
Gleba, koło, progi w kolor i powinno być spoko... a co do tych dokładek to się nad nimi zastanawiałem, ale stwierdziłem że optycznie strasznie obciążą mój samochód. Do nich to koła minimum 16' żeby te dokładki ich optycznie nie pomniejszyły.. zapodałbym dokładeczkę na przód coś ala Spoon.. 8)

Diups
12-03-06, 17:25
wiec tak.... ja bym zalozyl mocna glebe, felgi juz masz i do tego dokladke z renault laguna i ciemne szyby ;) wszystkie :) a skoro malujesz to wywal wszelkie listwy .... pomaluj przetloczenia pod kolor auta i maska i dach czarne :D i bedzie kozak

Squidek
12-03-06, 20:48
sprężyny być może będę sprzedawał

co masz ?? bo mam kupca jak co :D

kosiniak
12-03-06, 21:00
TSS60mm badz coiloversy, wiecj info na pw

reXio
13-03-06, 12:27
dokladke bym kupil, pomalowal pod kolor,

progi pod kolor,

dokladka przedniego zderzaka sie az prosi!!! - pod kolor,

chyba zeby kupic komplet dokladek i zostawicz spod czarny -> patrz moja galeria :)

listwy i klamki bym zostawil (chyba) czarne,

LUSTERKA (tylko przedni dekiel!!!) POD KOLOR OD RAZU!!!

racja! - szyby ciemne wszystko albo nic - tak jest kupa.

jak chcesz to zawias w dol (nie jestem fanem tego)

jak nie masz przeciwmgielnych przod to od razu wsadzaj! :)

no i az sie prosi wsadzic bialy migacz z boku (Rover:) )

lekko przyciemnic tylne lampy lub jakis ladny Lexus - ale ladny nie wiejski :)

Pati
13-03-06, 13:28
nie ma 'nie wiejskich' lexusów :D

reXio
13-03-06, 13:59
no to przepraszam ;), lexy odpadaja :lol:

pirus
13-03-06, 14:04
Brewkom mowie nie, sprzedaj jak najszybciej :roll:

Red9
13-03-06, 18:39
mówicie ciemne szyby do całego auta, ale słyszałem, choć nie wiem na 100%, że z przodu i przednie boczne szyby nie mogą być w ogóle przyciemniane. To jak to jest w końcu?

azi
13-03-06, 19:00
mówicie ciemne szyby do całego auta, ale słyszałem, choć nie wiem na 100%, że z przodu i przednie boczne szyby nie mogą być w ogóle przyciemniane. To jak to jest w końcu?

Jest tak jak piszesz, ale nalezy sie nie bac i byc poza prawem jak Chuck Norris 8)
Co od planow to brewki NIE reszta moze byc tylko te dokladki moga nie byc dobrej jakosci :573:

Red9
13-03-06, 19:53

Jest tak jak piszesz, ale nalezy sie nie bac i byc poza prawem jak Chuck Norris 8)

A tak na poważnie czy taki wóz przejdzie przegląd i później co jak złapie mnie policja?

Ile procent bo coś takiego chyba jest daje się na przednie szyby, a ile na tylne?

Diups
13-03-06, 20:27
Ile procent bo coś takiego chyba jest daje się na przednie szyby, a ile na tylne?
poszukaj bo sam na forum ostatnio pisalem jak to ma byc.... a przeglad ja przeszedlem starym autem 2 razy, mialem dzwona i tez nic, ale kontroli psow nie mialem :P wiec nie wiem jak cos to nozyk i na miejscu zrywasz z przednich drzwi bez odebrania Ci dowodu..

ppm702
13-03-06, 22:47
przeglądu bez "smalcu" nie przejdzie a i ze smalcem nie wszędzie chcą puścić, ale jest to możliwe ;)

Diups
13-03-06, 23:02
W tico mam wszystko ciemne...
ja przechodzilem zwykly przeglad w ASO daewoo,
przechodzilem w stacji diagnostycznej po tym jak zabrali mi dowod po stluczce - nie przez szyby bo do nich nic nie mieli, tylko ze mialem rozbite i przestawione lampy

w zadnym wypadku nie powiedzieli ani slowa, i nie dalem ani grosza.... a wszystko poszlo :ok:

reXio
13-03-06, 23:36
jak posmarujesz gdzie trzeba to przechodzi.

Szyby przedniej sie nie przyciemnia wcale ;) Mowimy o przednich bocznych ;)

Mi przechodzi :P