Zobacz pełną wersję : Dziwne odgłosy z zawieszenia honda VIIgen
Witam wszystkich mam taki problem w mojej hondzie podczas powolnego puszczania sprzęgła,gdy samochód zaczyna ruszać wchodzi w dziwne drgania, link do filmiku z nagraniem poniżej jeśli ktoś ma jakieś podejrzenia co to może być to proszę o info.
http://odsiebie.com/pokaz/2236302---c2d7.html
Jak by cos znajomego mam cos podobnego jak prubuję ruszac bardzo powoli prawie bez dodania gazu też mam cos w tym stylu jak by silnik się wysilał i cały drgał tylko może dzwiek aż taki głośny nie jest. Zmieniłem przednia poduszke silnika bo niby była juz wyrobiona ni nie pomogło jak by ci ktos proponował nie zmieniaj
Dzięki za podpowiedź z tą przednia poduszką hmm ,właśnie dokładnie tak jak pan pisze gdy ruszę szybciej to praktycznie niema tego efektu a powoli to jak sie przyglądnie na koło to widać drgania tak jakby duszenie, właśnie przydało by się wiedzieć co może bym to zrobił sam lub unikną zbędnych wymian części.
Widzę że nikt niema już takiego problemu oprócz KUBI2410 no nic jak kiedyś to wyremontuje to postaram się opisać usterki