Zobacz pełną wersję : obrotościomierz nie działa POMOCY!
Witam
Zachciało mi się zmiany podświetlania zegarów, świeci całkiem całkiem, fotki później :wink: Ale po złożeniu i odpaleniu obrotomierz od 0 podnosi sie do 2500 obr i stoi jak zaklęty. Zmieniam obroty a on nic ani drgnie, jak wyłączę silnik to spada do 0. Co to może być ? :cry:
POMOCY. Gdzie sie udać?
Popatrz na styki jeszcze raz z tylu i sprawdz te plytki na ktorej sa styki od srodka zegarow moze cos sie zwarlo albo zagielo.
SAJENS
Popatrz na styki jeszcze raz z tylu i sprawdz te plytki na ktorej sa styki od srodka zegarow moze cos sie zwarlo albo zagielo.
SAJENS
Nie zawracał bym głowy gdyby to była taka błachostka. Wszystko sprawdziłem....
SAJENS
Nie zawracał bym głowy gdyby to była taka błachostka. Wszystko sprawdziłem....
Posłuchaj SAJENSa. Z doświadczenia wiem, że najwięcej problemów jest w miejscach gdzie 100 razy już sprawdzaliśmy.
Posłuchaj SAJENSa. Z doświadczenia wiem, że najwięcej problemów jest w miejscach gdzie 100 razy już sprawdzaliśmy.[/quote]
Ale co mam tam sprawdzić??! Odkręciłem 3 śrubki, wyjąłem tarczę, przykleiłem folię na tarczę, od tzw lewej strony włozyłem pod tarczę żaróweczki i złozyłem. Nic więcej nie robiłem... Nie dotykałem sie do wskazowek.
Do jutra muszę to naprawić. Może poradzisz kogoś, jakiegoś auto-elektryka?
chyba lepiej kupic drugi kpl zegarow ;)
ps. mam taki 4sale :D
chyba lepiej kupic drugi kpl zegarow ;)
ps. mam taki 4sale :D
znalazłem
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39333683
ale cena!!! :shock: