Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zestaw glosnomowiacy - nokia

grafix
08-03-06, 22:50
Witka.

planuje zakup zestawu glosnomowiacego go hondki.
na allegro znalazlem jakis dedykowany do civka.
http://www.allegro.pl/item90698183_zestaw_glosnomowiacy_nokia_6210_6310_ honda_civic.html

czy jest sens aby go kupic czy moze wystarczy ?
http://www.allegro.pl/item90762500_zestaw_glosnomowiacy_do_nokia_6210_63 10_6310i.html

generalnie chodzi o zestaw do noki 6310i ....

Rikoo
09-03-06, 07:59
hmm to chyba nie ten dzial :?

grafix
09-03-06, 08:18
Wydawalo mi sie ze styling wnetrza ma zwiazek z sygnowanym logo hondy zestawem glosnomowiacym ... jesli sie myle to prośba do moda o przeniesienie topicu do opowiedniego działu.

Dziekuje i pozdrawiam.

ppm702
09-03-06, 09:51
przenoszę na CarAudio - tam bardziej pasuje :)

Rikoo
09-03-06, 10:24
a co do pytania to wez ktory chcesz kazdy z nich powinien dzialac wszytsko zalezy od tego czy chcesz miec na nim logo H czy nie 8)

ygor
10-10-07, 18:08
Siemka,
Dorwałem zestaw głośnomówiący bluetooth i chciałbym go zamontować w aucie. I w związku z tym mam kłeszczyn :
W instrukcji montażu zestawu napisali tak :

Podłączyć zielony przewód rozpoznawania zapłonu do punktu na bloku bezpieczników w którym dopływ prądu jest przełączany wyłącznikiem zapłonu. przy wyłączonym zapłonie napięcie na przewodzie wykrywania zapłonu jest niskie

Domyślam się że należy podłączyć to pod jakiś bezpiecznik w skrzynce pod deską - szukałem w manualu ale tam żaden opis bezpiecznika nie mówi o tym "w którym dopływ prądu jest przełączany wyłącznikiem zapłonu" - zatem pod który bezpiecznik to podpiąć ?

Następnie :

Podłączyć czerwony przewód dodatni do punktu w skrzynce bezpieczników zabezpieczonego bezpiecznikiem od 4 do 10A
Tutaj zgodnie z manualem musi to być któryś z bezpieczników 7,5 A - wybrać którykolwiek czy któryś ma do tego większe predyspozycje ?
I jeszcze dwa lamerskie pytania - skąd najlepiej wziąć masę ? I jak najlepiej podpinać się pod bezpiecznik ?

Wiem że dwa ostatnie pytania moga wydawać się durne ... szukałem odnośnie podłączania takiego zestawu na forum niestety nic nie znalazłem ...
Z góry dzięki