Zobacz pełną wersję : Klakson wyzdechł - jakieś sugestie?
miskuamakus
10-01-05, 08:36
Witam! Klakson wyzdechł, sam z siebie pytanie : Miał ktoś kiedyś problem w HC V 3d, który bezpiecznik jest od tego? Bo jak nie to pozostaje żmudna lokalizacja.
Pozdrawiam
bezpiecznik w komorze silnika, opisany Horn i chyba Stop
jak nie to, zobacz styki, potrafia zasniedziec, a na sam koniec rozebrac sam klakson (przycisk), a tam sprezyna, blaszka...
miskuamakus
10-01-05, 10:39
bezpiecznik w komorze silnika, opisany Horn i chyba Stop
jak nie to, zobacz styki, potrafia zasniedziec, a na sam koniec rozebrac sam klakson (przycisk), a tam sprezyna, blaszka...
Dzieki! LIO! Oto chodziło bo w opisie tabliczki bezpiecznikowej (w środku) nie ma bezpiecznika od klaksonu, nawaliło wczoraj wieczorem warunki do naprawy żadne. Elmer dzięki! normalnie nigdy bym na to nie wpadł :lol:
Pozdrawiam
U mnie padł ze starości. Lokalizacja dolna belka zderzaka jakby co :wink:
miskuamakus
10-01-05, 12:07
Dzięki Tomo! po ciemaku namacałem (z lataryjką), może też umarł, podłącze woltomietrz i będzie szukanie.
Pozdrawiam
U mnie padł, szukanie, szukanie... przyczyna była prozaiczna. Kabelek przy kostce zaraz przy klaksownie poszedł sie jabadać z diablimi.
Bezpieczmik wspólny ze stopem, bo jak padnie bezpiecznik od stopów, to się sam nie zorientujesz, ale jak ci wysiądzie jednocześnie tez klakson, to już będziesz wiedział że cos jest nie tak.
hehe ale numer u mnie tez padl jakos przed nowym rokiem ale jeszcze sie nie zabralem jutro mam luzny dzien to tez sie pobawie bo nie lubie go nei miec :)
Mi padł klakson. Teraz mam z wartburga :D. Zz 20zł 2 sztuki w bdb stanie. I jai lajtowy odgłos hehe.
Witam! Klakson wyzdechł, sam z siebie pytanie : Miał ktoś kiedyś problem w HC V 3d, który bezpiecznik jest od tego? Bo jak nie to pozostaje żmudna lokalizacja.
Pozdrawiam
NIC Z TYM NIE ROB! Ja juz 2gie auto mam bez klaksonu i swietnie sie z tym zyje, zwlaszcze, ze jak mialem to trabilem non stop
a u mnie kazdy z osobna wydaje rozne dzwieki..fajne melodie mozna zlozyc :grin: