PDA

Zobacz pełną wersję : jaka fachowa nazwa?

miazik
17-04-09, 18:49
Witam. Mam do was pytanko drodzy klubowicze.Byc moze banalne ale na tych sprawach zupelnie sie nieznam.Chodzi mi o nazwe(mechanik mi powiedzial ze to jest lacznik stabilizatora) ale ja niejestem pewien do konca bo w sklepie pokazywali mi taka czesc w ksztalcie literki z.a z tego co ja widzialem w mojej hani(5d mb 97) to jest pret nagwitowany z dwoma gumami i nakretkami po obu koncach.jesli ktos wie oco mi dokladnie chodzi to bardzo prosze o pomoc.Zgory dziekuje.pozdrawiam.

qba1983
17-04-09, 19:34
tak jest to lacznik stabilizatora.
taka jak ci pokazywali sa tylko w 1,8 VTI (MB6) w innych wersjach jest ten pret. i w sumie jedyne co ci potrzebne to same gumki.

ja mysle nad zakupem takich przekladek (http://strong-flex.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=39&category_id=56&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl)

miazik
18-04-09, 15:06
dzieki za podpowiedz.zamowilem sobie te gumki bo ten precik jest dobry hehe.pozdrawiam

tronik1
18-04-09, 19:43
Przy tych łącznikach to polecam kupować tylko solidne firmy japońskie. Bo kupiłem kiedyś jakiś szmelc co to przy dokręceniu zjechał się gwint i musiałem się dużo napocić żeby go zdjąć następnego dnia i założyć nowy. Ale firmy nie pamiętam.
Ale jeśli gwint masz dobry to śmiało tylko gumki :]