Zobacz pełną wersję : wloty powietrza w zderzaku 5gen
jestem ciekaw Waszych opinii na temat jaka wersja jest ładniejsza...
Wszystkie czarne a najlepiej zamontować halogeny i tylko środek zostawić czarny ;) .
ja bym proponował zostawic wszystko w kolorze auta, bo jak wyroznisz wloty to moze to być za bardzo rażące i wyjdzie lipa :? a tak a propos to jaki kolor auta masz że chcesz zrobić czarne?
to jest tak... kolor jest czerwony i miał wszystkie wloty czarne (bardzo mi się podobało).. niestety udało mi się skutecznie rozwalić przód i zderzak jest do wymiany... w warsztacie chłopaki wyjęli zderzak (w innym kolorze do pomalowania) który ma środek czarny a boczne w kolorze... taką opcję widziałem pare razy i też ładna... i teraz nie wiem czy poprosić o pomalowanie bocznych na czarno i zostawienie czarnego środka czy zostawić tylko środek czarny...
wszystkie wloty czarne.
a najlepiej
Wszystkie czarne a najlepiej zamontować halogeny i tylko środek zostawić czarny
:570: :572: :571: :mrgreen: :idea: :?: :!: :twisted: :roll: :razz: 8) :lol: :573:
ja po mału się chyba skłaniam do zewnętrznych w kolorze a środka czarnego... a halogeny to mi się nie za bardzo widzą...
Ja u siebie bede zostawial centralny czarny a na bok szare halogeny :D
ja u siebie mam czerwone boczne (kolor auta) a środek czarny i nawet mi się podoba
zauważuyłem... nie wiem czy to słuszna obserwacja, że starsze modele mają wszystkie czarne a nowsze boczne w kolorze...
Ja mam środek czarny a boczne czerwone tak jak i samochód i tak mi sie podoba jest git więc po co to zmieniać
Czy ma ktoś jakieś namiary na halogeny do Civica 5gen??
Poprzedni właściciel zostawił mi w zderzaku ohydne dziury z pociętą kratką i chciłałbym cos z tym zrobić, a niestety mam problemy ze znalezieniem odpowiednich halogenów :sad:
w ostateczności założe siatkę :?
Z góry dzięki za pomoc
wszystkie wloty czarne :twisted: i czarna dokładka Vti
Czy ma ktoś jakieś namiary na halogeny do Civica 5gen??
Poprzedni właściciel zostawił mi w zderzaku ohydne dziury z pociętą kratką i chciłałbym cos z tym zrobić, a niestety mam problemy ze znalezieniem odpowiednich halogenów :sad:
w ostateczności założe siatkę :?
Z góry dzięki za pomoc
e-bay?
na allegro sa... Hycelius sprzedaje...