Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Aerodeck 98' - przecieka - ale gdzie?

Kidlerr
12-04-09, 20:21
Witam wszystkich, niedawno kupiłem Civica Aerodeck 98'. Autko fajne, ale ostatnio po dużych opadach deszczu zobaczyłem wodę na prawym przednim dywaniku. Sytuacja powtórzyła się po wizycie w myjni. Ewidentnie gdzies przecieka...tylko gdzie? Kapie gdzieś z prawego rogu - pod schowkiem na godzinie 14 że sie tak wyraże. Może ktoś z Kolegów miał taki problem i zna jakiś sposób na to?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Kidlerr

Barry
12-04-09, 21:09
Było milion razy.

Szukaj w tekstach !

Kidlerr
13-04-09, 10:29
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź

tronik1
13-04-09, 10:45
Poczytaj tam :
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=7345&highlight=przeciek

pozdrawiam :]

Kidlerr
13-04-09, 21:43
Dzięki! Fantastyczny link! A juz miałem wątpliwości czy są przyjazne dusze na tym forum...
Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam, Kidlerr

Barry
13-04-09, 23:09
Widzę, że opcja szukaj wyzwala w ludziach najgorsze instynkty ale miło poznać nowego użytkownika forum.

Kidlerr
14-04-09, 09:47
Mnie równiez miło...

michanio_w
14-04-09, 15:14
A ja podginałem ta blachę, uszczelka tez jest ok, a dalej mi przecieka i mokro na dywaniku, jakieś pomysły ??
Mokro jest pod nogami tylko, nie pod schowkiem, gdzieś ewidentnie podcieka spod spodu ale gdzie? Nie mam pojęcie, próbowałem wszystkiego, lałem wode i posiadówka w środku i bywało tak że sie nie lało. Ale po intensywnych deszczach masakra...dywanik mi niedługo zgnije, pomocy

Coś takiego już opisywałem i daję fotki
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=7345&page=7

vtec
14-04-09, 15:35
Zdejmij nadkole, wywal całą tapicerke i kompa obok pasażera i lej wode za koło. U mnie leciało mniej więcej na łączeniu kielicha amora,ściany grodziowej i reszty budy. Jakoś tak. Malutka dziureczka a sączyło sie tam jak nie wiem.

michanio_w
15-04-09, 09:42
Ok, na weekendzie majowym postaram sie to jakos sprawdzić, dzięki za info :)
Jak znajde cos to napisze.

chubik
15-04-09, 09:52
Jak masz klime to sprawdz czy wezyk Ci nie wyszedł i woda z klimy czy nie skrapla sie w srodku.Węzyk wychodzi z całego osprzetu ,który umieszczony jest za schowkiem pasazera.