Zobacz pełną wersję : lampy tył honda civic coupe 7 gen (em2)
Witam
Chciałbym zakupić lampy tylne do hondy civic coupe 7 gen (em2) przed liftingiem czyli 01-03 rocznik i pytanie czy te lampy po liftingu z rocznikow 04-05 pasują tak samo ?? bo wiadomo ze na przod są inne ale z tylem to dokladnie nie wiem bo sa nowsze i na pierwszy rzut oka wygladaja tak samo ?? dziekuje z góry pozdrawiam
Z tego co sie orientuje to nie ma problemów z przekładką.
Bedziesz musial cos tam przerobic z elektryka, bo sa inaczej swiatla rozprowadzone, ale zacznijmy od tego, ze lampek po lifcie nigdzie indziej jak w ASO nie kupisz, ja juz ponad rok szukam :) Koszt w ASO 650zl/szt. Fajnie tez wygladaja altezza clear red diodowe, ale po tym jak dolar skoczyl, to tez juz drogo wychodzi.
generalnei podobają mi się ale najprawdopodobnniej wyladuja u mnie lampki bialo czerwone troszke podobne do tych seryjnych po lifcie z tym ze diodowe :-) bardzo ladny egzemplarz znalazlem za calkiem niezla kase bo 850 zl komplecik :-) ,pozdro dzieki chociaz juz wiem ze pasuja te lampki bez problemu ,a z elektryka to raczej problemu nie bedzie :-)
no to wlasnie Ci pisalem o tych altezza diodowych. Sa czerone z takim przezroczystym paskiem przez cala dlugosc kierunku i corfania. Wlasnie takie chcialem kupic, bo w USA sa po 120 dolarow, a w Polsce chca za nie w okolicach tysiaca zlotych. Co Ci moge podpowiedziec, to nie kupuj tych za 850zl w Polsce, tylko sporowadz sobie taniej z niemiec. http://cgi.ebay.de/FK-LED-Design-Rueckleuchten-Honda-Civic-Bj-2004_W0QQitemZ260388628508QQcmdZViewItemQQptZAutot eile_Zubeh%C3%B6r?hash=item260388628508&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A13 18
To Twoja nowa Hania z avatara? to ta za 21tysi z allegro?
dokladnie ta co byla tam wystawiona a znasz moze historie tej hondy ??
hehhe Ciechan nas jest malo... bardzo malo:) to jak w rodzinie, kazdy o kazej EM2 wszystko wie:) i smieszno, i straszno - czasem lepiej nie pytac co inni wiedza o Twoim aucie:)
btw ladna sztuka, wrzuc swoj temat do dzialu nasze hondy.
pzdr
ale generalnie ta sztuka jest raczej znana czy nie ?? :-) bo jesli cos sie dzialo z tym egzemplarzem przed moim kupnem a ktos wie to lepiej zebym ja to wiedzial tez :) ,a pytanko jeszcze co do lamp tych tylnych z niemiec ,czym one sie roznia od tych z PL ,tylko cena ?? to jest to samo ??
wszystko wyglada na to ze to samo :) Swojego czasu takie lampy w PL mozna bylo dostac za 600zl u tuning24.pl, ale wtedy to one w USA kosztowaly 90$ a dolar byl po 2.2. Ja jestem na maxa w stanie dac 500zl za te lampki, wiecej kaski to moge dac, ale juz tylko za oem.
ja o Twoim autku niestety nic nie wiem, ale juz tu kiedys o nim chyba cos pisalismy w watku coupe 2004.
one ladne sa takze jak nie dostane w niemczech ich taniej to chyba sie skusze na te w pl za 850 ,podobaja mi sie :) ,wiem kiedys bylo tanio ,sam przez brata kupowalem rozne czesci z ebaya w ameryce swego czasu jak jeszcze mialem coupe 5 gen no ale teraz sie skonczylo :/