PDA

Zobacz pełną wersję : Co sądzicie o tej instalacji?

jasonn5
08-04-09, 09:52
Mam zamiar zakupic sobie tą instalacje do mojej hani 1.4 iS. Co o niej sądzicie czy bedzie sie ona dobrze sprawowala czy moze niektóre z tyh elementów mozna by bylo zastapic innymi.Prosze o opinie.

http://moto.allegro.pl/item604469716_stag_4_sekwencja_listwa_valtek_red_a laska_120km.html

demonobiker
08-04-09, 12:38
kolego jkies 2 miesiace temu zakladalem do siebie podobną instalacje tzn wszystkie komponenty t same poza listwa gdyz odradzali mi valteka wszyscy, ze za wolny ze wrazliwy, ze nie do tego auta itp itd. stanelo na tym ze zalozylem listwe magic jet czy co takiego... i jestem *****iscie zadowolony z instalacji...mam ustawione przelazczenie na gaz przy 30 stopniach i w takim ustawieniu pale 25litra na 300km w cyklu bardzo mieszanym raz wysoko raz nisko po obrotach...

wisien84
24-05-09, 13:14
dobra poczciwa Polska instalacja jesli tylko zostanie poprawnie zamontowana to nie bedzie zadnch problemow..:)

rafalb33
26-05-09, 12:09
Nie bierz valteków. Za pare groszy więcej masz magic jety. A jak masz jeszcze więcej to matrixy. Reduktor moze i da rade ale w podobnej cenie lepszy jest scorpion.